IURALL razvil pravni program za podjetja

Podjetniki se v svojem poslu pogosto srečujejo z različnimi pravnimi situacijami. Včasih lahko pravni problem preprečijo že s kratkim telefonskim posvetom, bolj kompleksne zadeve pa potrebujejo celovito obravnavo strokovnjaka. A iskanje odvetnika strokovnjaka je lahko zamudno in drago, zaposlitev pravnika pa ni vedno vzdržna. Zato je IURALL v sodelovanju s podjetniki razvil pravni program za podjetja, ki omogoča, da se z izkušenim pravnikom pogovorijo kadarkoli in kjerkoli, brez omejitev, za fiksno mesečno plačilo.

pravni-program-podjetja

Tipično malo ali srednje veliko podjetje mora spremljati vsaj 4 do 6 pravno-poslovnih področij in se pri tem sooča z različno kompleksnostjo pravnih izzivov. Nekateri potrebujejo redne preventivne nasvete; drugi določene pravne dokumente; spet tretji usmerjajo svoje delovanje in poslovanje na tuje trge, ki imajo spet drugačne pogoje. Vse to bi bilo enostavno, če bi bil v vsakem podjetju zaposlen pravnik, a večinoma temu ni tako. Pridobivanje pravnega pogleda za vsako zadevo pa lahko hitro postane velik strošek, ali vsaj neprijetno, če je treba vsakič za to prosit prijatelja pravnika ali odvetnika, ki je v drugi zadevi nekoč že pomagal.

Zato je IURALL v sodelovanju s podjetniki razvil pravni program za podjetja, ki majhnim in srednje velikim podjetjem omogoča enak dostop do pravnih informacij, kot jih imajo velika podjetja že leta. Program je zasnovan za ambiciozne lastnike ter direktorje podjetij, ki želijo proaktivno obravnavati pravne zadeve in jih že tako na začetku čim bolj popolno urediti. To pomeni, da so zadeve rešene hitreje in ceneje – saj veste, en odvetnikov nasvet na dan odžene sodnika stran.

Poglej pravni program za podjetja

Kaj odlikuje IURALLov pravni program za podjetja?

  • Neomejeno število klicev;
  • Fiksna mesečna naročnina (določi se glede na velikost podjetja in pravne potrebe);
  • Takojšen dostop do odvetnikov strokovnjakov (če podjetje potrebuje dodatno posvetovanje in/ali pravno svetovanje v isti pravni zadevi);
  • Možnost osebnega vodje projektov.

Program omogoča, da podjetje svojega pravnika kontaktira kadarkoli ga potrebuje, za fiksno mesečno plačilo. Svoj klic lahko podjetnik rezervira preko spletne strani, pravni coaching izkušenega pravnika pa mu olajša sprejemanje odločitev – kot da bi imel v podjetju zaposlenega svojega pravnika, a bolje. Vse skupaj IURALL omogoča za zanemarljiv strošek – primerljiv tistemu, ki ga podjetje plačuje svojemu mobilnemu operaterju.

Več informacij: 

IURALL pravni program za podjetja p.rojac@iurall.com

IURALL je spletna platforma, ki posameznikom in podjetjem omogoča hitrejše in lažje iskanje in najem pravne pomoči izključno na podlagi njihovih želja. Ideja platforme je ponuditi varen prostor, kjer lahko hitro ugotovijo ali in kdaj bi jim lahko koristila pravna pomoč, izberejo najbolj primernega ponudnika pravnik storitev – bodisi je to zanje pravi, strokoven odvetnik, bodisi druga vrsta svetovalca ali mogoče celo spletna pravna pomoč, ter podporo do uspešne rešitve njihovega pravnega problema.

Imate pravno vprašanje?

Presoja vašega pravnega položaja. Brez obveznosti.

Pošljite vprašanje