Kako delujemo

Delujemo zato, da omogočimo hitre, priročne in kvalitetne pravne rešitve.
Spoznajte pravne rešitve
Illustration

Usmerjeni smo v rešitve

IURALL vam omogoča hiter in priročen dostop do kvalitetnih pravnih rešitev. Naj bo to sodelovanje z Virgilom, našim javnim forumom s preverjenimi pravniki ali vam prilagojeno svetovanje po telefonu. Vedno pa se lahko odločite za izbiro odvetnika, katerega smo predhodno skrbno preverili in jamčimo za kvalitetno njegovih storitev.

Preberite si, katere pravne rešitve nudimo

Izbira med različnimi možnostmi in odličnimi strokovnjaki

Ne glede na to, kakšno pot reševanja vaše pravne težave izberete, sodelujejo z našo platformo predani in izkušeni pravni strokovnjaki, ki vam bodo lahko pomagali. Vsi odvetniki izpolnjujejo visoke zakonske in etične standarde o odvetništvu ter se za stranke zavzamejo in jim zagotavljajo vrhunske storitve.

Preberite si, kdo so odvetniki v naši mreži

Hitro in udobno z vrhunsko podporo strankam

Zavedamo se, da so hitre rešitve dobre rešitve. Zato lahko z našo platformo najdete odvetnika in primerno rešitev za vas takoj, kadarkoli in od kjerkoli. Obenem vam omogočamo reden vpogled v potek reševanja vaše težave, ažurno komunikacijo z odvetniki ter vodenje vsebinskega in finančnega reševanja vaše težave iz ene, udobne lokacije – vašega doma oz. pisarne. Naši specialisti za podporo strankam pa so vam vselej na voljo, za vsakršno vprašanje in/ali dodatno pomoč.

Spoznajte našo ekipo in specialiste za podporo

Vse na enem mestu za rešitev vaše pravne težave

V IURALLu si prizadevamo, da vam pomagamo do vaše pravne rešitve na prijazen, hiter in učinkovit način, ki je po vrhu vsega še jasen in transparenten. Ker se zavedamo, da je obdobje reševanja pravnih težav naporno in lahko povroči ogromno zmede, želimo biti edino (spletno) mesto, na katerega se morate obrniti po rešitev. Obenem pa se zavezujemo, da vam bomo ves čas stali ob strani z odgovori na vse morebitne zaplete.

Preberite si več o naših rešitvah

Varstvo podatkov

Vaši podatki in vse kar nam zaupate je z nami varno, saj vse varujemo kot tajnost v skladu z dolžnostjo, kot veljajo za odvetnike. Uporabili oziroma delili jih bomo le z izbranimi strokovnjaki za pripravo ponudb za vas in v primeru, da vaše povpraševanje ne bo popolno, vas bomo dodatno kontaktirali.

Vas zanima več? Vprašate nas

Naše vrednote

Delo v dobro strank

    Naša skrb je, da vam omogočimo pot do najboljše rešitve, ki je primerna za vašo situacijo in zmožnosti.

Delo v dobro strank
Poštenost

    Z vami sodelujemo odkrito, jasno in pošteno, zato da nam lahko zaupate – stojimo vam ob strani.

Poštenost
Strokovnost

    Naše specialiste ne odlikujeta le hitrost in prijaznost – so strokovni in profesionalni, konstantno se izobražujejo in spremljajo razvoj prava.

Strokovnost
Dostopnost

    Naša platforma vam je na voljo 24/7. Z veseljem smo vam na voljo za vsa vprašanja, da vam pomagam do odgovorov in pojasnil.

Dostopnost
Prevzemanje odgovornosti

    Smo predani, izkušeni in prevzemamo odgovornost za svoje delo. Če vam izbrana rešitev ali strokovnjak ne ustrezata, lahko zamenjate brez težav.

Prevzemanje odgovornosti

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Stopite v stik z nami