Rešite pravno težavo sami

Enostavno in zanesljivo rešite svojo pravno težavo s pomočjo preverjenih predlog za dokumente, ki so jih pripravili naši izkušeni odvetniki.
Kupi predlogo
Illustration

Predpripravljene predloge dokumentov za vse tiste, ki se želite s svojo pravno težavo spoprijeti sami

Če se želite sami spoprijeti z reševanjem svoje pravne težave, smo v sodelovanju z našimi izkušenimi odvetniki pripravili preverjene predloge dokumentov, ki jih lahko prilagodite skladno s specifikami vaše pravne težave.

Vse predloge so opremljene z navodili za pripravo, zato boste lahko svoj dokument hitro in enostavno pripravili za nadaljno uporabo. Imate pa tudi možnost, da kontaktirate avtorja predloge, ki lahko vašo predlogo pregleda in s finalizira.

Nadaljuj v spletno trgovino s predlogami

Kaj vam zagotavljamo?

Predloge dokumentov so pripravljene s strani preverjenih in izkušenih odvetnikov, ki za vsebino pripravljenih predlog tudi stojijo. Predloge pravnih dokumentov so redno posodobljene, zato ne rabite skrbeti, da vsebujejo zastarele določbe. Obenem vsaka predloga vsebuje navodila za uporabo, da jo boste lahko res pravilno prilagodili svojim potrebam.

Cenovno zelo ugodna rešitev

To je cenovno zelo ugodna rešitev, saj posamezna preverjena in potrjena predloga stane zgolj 30 EUR.

Avtor vsake predloge je podpisan

Ker so avtorji predloge podpisani, za svojim dokumentom tudi stojijo. Obenem vam lahko priskočijo na pomoč z nasveti, ko kljub navodilo ne veste, kako točno nadaljevati.

Najvišji standardi kakovosti

Predloge dokumentov so pripravljene skladno z najvišjimi standardi kakovosti. So redno ažurirane in zato ne rabite skrbeti, da vsebujejo zastarele določbe.

Kako poteka?

Izberite svojo predlogo z naše tržnice predlog in potem začnite s prilagajanjem.

Odpravite se v našo spletno trgovino

In izberite med različnimi predlogami za vašo težavo.

Opravite enostaven nakup

Ko boste izbrali svojo predlogo, jo oddajte v košarico in opravite enostavek in hiter nakup.

Prilagodite svojo predlogo

Vsaka predloga pravnega dokumenta pride opremljena z navodili za uporabo, tako da jo boste lahko hitro in enostavno prilagodili glede na svoje potrebe.

Obišči trgovino

Galerija predlog dokumentov

Izbirate lahko med več različnimi predlogami dokumentov za vsako pravno težavo. Npr.:

Podjemna pogodba

Podjemna pogodba je pogodba, s katero se podjemnik (izvajalec) zaveže proti plačilu za naročnika in po njegovih navodilih opraviti določeno delo ali izdelati določen izdelek.

Prenesi

Najemna pogodba

Najemna pogodba je pogodba, s katero se najemodajalec zaveže, da bo najemniku v uporabo prepustil premičnino oz. nepremičnino, najemnik pa se zaveže, da bo za to plačeval ustrezno najemnino.

Prenesi

Pogodba o prenosu materialnih avtorskih pravic

Pogodba o plačilu tantiem je oblika pogodbe o prenosu avtorskih pravic. Pogodba o prenosu avtorskih pravic je pogodba, s katero imetnik avtorskih pravic oz. avtor nekatera ali vsa materialna avtorska upravičenja prenaša na pridobitelja avtorskih pravic, pridobitelj pa se zaveže, da bo avtorju za to plačal dogovorjeno nadomestilo.

Prenesi

Mancina zgodba o uspehu

“Nama je bilo res super (in predvidevam, da vsaki stranki),
da je bil odziv IURALLA hiter,
vse tri ponudbe so se mi zdele relevantne/strokovne;
in cene so bile transparentne.”

ga. Manca s partnerjem
Tri strokovne ponudbe izkušenih odvetnikov
Transparentne cene in prilagojene rešitve
Zunajsodno rešen problem

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete UL

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Ali mi IURALL lahko zagotovi kvaliteto pravnih storitev?
IURALL ima na voljo informacije o področjih specializacije odvetnikov, kot tudi vpogled v njihove dosedanje storitve preko platforme IURALL, kot tudi dostop do ocen odvetnikov s strani uporabnikov. S kombinacijo tega znanja in velikim številom sodelujočih strokovnjakov, vam lahko IURALL zagotovi kvaliteto pravnih storitev.
Kakšna je cena predlog?
Cene posamezne predloge se pričnejo pri 20 EUR, nekatere so celo brezplačne. Obenem pride vsaka pravna predloga opremljena z natančnimi navodili za uporabo, s pomočjo katerih boste lahko predlogo prilagodili hitro, enostavno in točno.
Kaj se zgodi, če predloge ne znam uporabiti ali potrebujem dodatno pomoč?
Vedno lahko kontaktirate IURALL specialiste za podporo strankam, ki se bodo z vami pogovorili o težavi, ki jo imate in za vas pridobili ponudbo avtorja predloge za nudenje dodatne pomoči v vašem primeru do uspešne rešitve za vas.

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Najdite odvetnika zase