Celovita podpora reševanja vaše pravne težave

Prihranite na času in denarju in nam zaupajte svoj primer za celovito obravnavo. Hitro, prijazno in učinkovito skupaj do boljše pravne rešitve.
Opišite svoj primer
Illustration

Poskrbimo za celotno rešitev vaše težave, da se lahko vi posvetite tistemu, kar res šteje

Reševanje pravne težave ni lahko: pogosto ne vemo, na koga se obrniti, komu zaupati in predvsem katera vprašanja zastaviti, da bomo lahko sprejeli boljšo odločitev.

IURALL in naša ekipa izkušenih specialistov za podporo strankam je zato tu, da vam pomaga na vsaki točki reševanja vaše pravne težave. Ne le, da vas bomo povezali s predanim in izkušenim odvetnikom v naši mreži, temveč bomo skrbno bdeli nad potekom vašega primera. Pri tem bomo zvesto upoštevali vaše želje in v obzir vzeli vašo situacijo in zmožnosti.

Začnite postopek z opisom svojega primera

Kaj vam zagotavljamo?

Vodili vas bomo po vseh korakih na poti do boljše pravne rešitve. Za vas bomo razmislili, katera možnost reševanja vaše težave je najprimernejša, v vašem imenu kontaktirali najustreznejše odvetnike in potem ves čas spremljali, kako reševanje poteka. Tukaj smo namreč zato, da vam prihranimo čas, sredstva in skrbi.

Hitro, prijazno in učinkovito

Ker razumemo, da želite svojo pravno težavo rešiti karseda hitro, se trudimo, da na vaša povpraševanja odgovorimo v roku 2 ur.

Dostop do mreže več kot 120 odvetnikov

Odvetniki v naši mreži so prepoznani kot vrhunski strokovnjaki, ki se predano prizadevajo priti do najboljše rešitve.

Prilagojeno za vse zmožnosti

Boljšo pravno rešitev vam pomagamo najti skladno z vašimi zmožnostmi, pričakovanji in željami.

Kako deluje?

Vse, kar morate narediti, je rezervirati vaš posvet. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Predstavite nam svojo težavo

Izpolnite spletni obrazec in nam z vašimi besedami opišite vašo težave. Imate dokumentacijo? Pripnite jo.

Pogovorite se z IURALLovim specialistom

V roku 2 ur po oddaji vašega povpraševanja vas bo kontaktiral IURALLov specialist, da skupaj pogledata, kakšna so vaša pričakovanja in želje.

Prepustite se našemu vodenju

Potem ko bomo dobili celovit vpogled v vašo težavo, se bomo lotili dela. V vašem imenu bomo poiskali najprimernejšega strokovnjaka, skordinirali delo in vam bili na voljo za vsa vprašanja.

Opišite vašo težavo

Mancina zgodba o uspehu

“Nama je bilo res super (in predvidevam, da vsaki stranki),
da je bil odziv IURALLA hiter,
vse tri ponudbe so se mi zdele relevantne/strokovne;
in cene so bile transparentne.”

ga. Manca s partnerjem
Tri strokovne ponudbe izkušenih odvetnikov
Transparentne cene in prilagojene rešitve
Zunajsodno rešen problem

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete UL

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

Spoznajte IURALLove specialiste

Imate vprašanje, katere rešitve so primerne za vas? Niste prepričani več v vašo izbiro? Strokovnjak se ne drži dogovorjenega? Stopite z nami v stik in IURALL specialisti za podporo strankam vam bodo stopili ob stran do uspešne rešitve vaše pravne potrebe.. Naša ekipa izkušenih specialistov za podporo strankam je izurjena za to, da vam hitro, prijazno in učinkovito pomaga do boljše pravne rešitve. Z njimi se lahko počutite mirno glede poteka vaše pravne težave.

Špela Markočič
Specialist za podporo strankam

Špela je ena izmed naših najbolj izkušenih specialistk za podporo strankam. Je diplomirana pravnica, trenutno opravlja dodatno leto magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je aktivno sodelovala v aktivnostih za promocijo pravic posameznikov, kar je bila krasno podlaga za njeno predano delo z IURALLovimi strankami.

Stopite v stik s Špelo
Kristjan Bezgovšek
Specialist za podporo strankam

Kristjan je magister prava, katerega študij je dolgoletno spremljala športna kariera. Pri IURALLu ima dve nalogi: predana podpora strankam, da za njih najde najprimernejšo rešitev, in priprava pravno-informativnih vsebin, katerih cilj je približati pravo vsakemu izmed nas in na ta način pomagati pri prepoznavanju in reševanju pravnih težav.

Stopite v stik s Kristjanom
Maša Rošič
Specialist za podporo strankam

Maša je diplomirana slovenistka, ki je svojo strast do branja/knjig dolga leta uresničevala z delom v največji slovenski knjigarni. Želja po uspehu in pripravljenost na nove izzive sta jo gnala na mesto IURALLove vodje pisarne, kjer uživa pri organizaciji in koordinaciji dela ter pomaga strankam pri iskanju boljše pravne rešitve.

Stopite v stik z Mašo

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Komu priporočate celovito obravnavo?
Celovito obravnavo priporočamo vsem tistim, ki potrebujete odvetnika oziroma pravnega strokovnjaka, ki bo vaš primer vodil od pričetka do zaključka in vam tako pomagal na vsaki stopnji poti.
Zakaj naj sodelujem z IURALLom, namesto da stopim v stik direktno z odvetnikom?
Ko iščete partnerja za rešitev vaše pravne težave, je pomembno, da sodelujete z nekom, ki mu lahko zaupate in se nanj zanesete. Zato vam pri IURALLu zagotavljamo, da se na vaše pozive odzovemo v manj kot 2 urah; vas pri izbiri ne omejimo na enega strokovnjaka, temveč vam pomagamo najti nekoga, ki je najprimernejši za rešitev vaše težave, obenem pa tekom trajanja vašega primera ves čas bdimo nad vašim primerom, da ste ves čas na tekočem, kaj se dogaja.
Ali nudite brezplačno pravno pomoč?
Žal nismo primerna rešitev za tiste, ki potrebujete brezplačno pravno pomoč, saj vam slednje ne moremo ponuditi. Smo pa zato oblikovali vrsto pravnih storitev, med katerimi zagotovo lahko najdete eno, ki bo ustrezala vašim zmožnostim.
Kaj odlikuje odvetnike in pravne strokovnjake v vaši mreži?
Odvetniki, ki sodelujejo z IURALLom, cenijo učinkovitost, prožnost in preglednost opravljene storitve. So kakovostni, izkušeni in strokovnjaki iz svojega področja. Več o naših odvetnikih si lahko preberete [tukaj].

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Stopite z nami v stik