Homepage Illustration

Razvijajmo odvetništvo - skupaj

Za kvalitetne in dostopne storitve ter krepitev družbenega zaupanja v pravosodje in odvetništvo ob rasti trga odvetniških storitev.
Postanite partner
Illustration Homepage Illustration
Razvoj platforme IURALL podpirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Ekipa IURALL verjame v odvetništvo ter njegovo ustavno kategorijo in družbeno korist, ki jo prinaša ob varovanju temeljnih človekovih pravic in svoboščin. Sodelovanje z odvetniki gradi na petih stebrih:
- Kvalitetne in konkurenčne storitve;
- Javnosti široko dostopne storitve;
- Krepitev družbenega zaupanja v pravosodje in odvetništvo;
- Rast trga odvetniških storitev; in
- Spoštovanje Zakona o odvetništvu in Odvetniške poklicne etike.

Zato smo razvili digitalno platformo, ki omogoča hitro in učinkovito izmenjavo pravnih storitev. Za posameznike deluje kot iskalnik po pravnem ekosistemu, ki jim omogoča, da najdejo pravega odvetnika zanje. Odvetnike tako izberejo stranke, ki so odločene, da potrebujejo pravno pomoč in spadajo v vaš portfelj dela, saj platforma pred tem opravi ustrezno filtriranje.

Prednosti platforme IURALL

Izvajanje prava, kjer veljajo visoka načela
Gradimo pravni ekosistem, kjer veljajo visoka etična načela sposobnosti, integritete, dobronamernosti in transparentnosti delovanja. Postavljamo visoke standarde delovanja in izvajanja prava. Našim uporabnikom zagotavljamo jamstvo kvalitete storitev.
Illustration
Najboljša podpora vaši pravni pisarni
IURALL kot platforma in orodje vam olajša delo na več točkah celotnega postopka. Iskanje strank s pravnimi težavami, ki spadajo v vaše področje dela, vam lahko vzame veliko časa. Predvsem je vse do prvega sestanka in pravnega pregleda težko oceniti, kaj stranka dejansko potrebuje. S pomočjo platforme IURALL boste več svojega produktivnega časa namenili izvajanju pravnih storitev in prava – delu, ki vas navdihuje in zaradi katerega ste se odločiti za ta poklic.
Illustration
Omogočimo vam popolno osredotočenost na stranko
Posameznikom in podjetjem omogočamo, da vas hitreje in bolj učinkovito najdejo. Zato se boste vi lahko osredotočili le na vašo stranko, ki ji boste lahko nudili še višji nivo pravnih storitev. Omogočamo večjo neodvisnost pri izbiri primerov ter načinu (kraj, čas) in obsegu dela.
Illustration
Povezujemo pravne talente pri delu s kompleksnimi primeri in strankami
Gradimo kvalitetno in visoko strokovno mrežo odvetnikov ter ostalih pravnih talentov. Med sabo si lahko izmenjujejo mnenja, si nudijo strokovno pomoč, ali se povezujejo za namene izpeljave večjih projektov. Zgradite močno mrežo - povežite se z ostalimi odvetniki in razširite svoja področja dela
Illustration

Postanite partner

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo s predlogom za spoznavno srečanje

Zanima me sodelovanje

Kako deluje?

1. Uvodna triaža

Stranke predložijo podroben opis svoje pravne zadeve prek platforme IURALL. Naša ekipa specialistov za podporo, v sodelovanju s stranko, interpretira opis, zbere dodatno dokumentacijo in poskrbi za razumevanje potreb in zahtev stranke.

2. Povpraševanje

Iz mreže partnerjev, glede na strokovno ekspertizo in druge v naprej določene objektivne kriterije, poiščemo primerne odvetnike, ki prejmejo povpraševanje strank po pravnih storitvah. Pri tem uporabimo kombinacije našega algoritma za ujemanje in razumevanje strank ter strokovne izkušnje naše ekipe.

3. Ponudba

V kolikor gre za stranko in primer, ki vas zanima, lahko pripravite ponudbo, ki se predloži stranki v pregled in izbiro.

4. Povezovanje

Če se stranka odloči za vašo ponudbo, prek platforme plača predujem in nato vas povežemo neposredno s stranko. Sledi uvodni klic in pogovor o podrobnostih sodelovanja. Stranka vam podeli mandat.

5. Izvajanje storitve

Po podelitvi mandata je sodelovanje med stranko in odvetnikom neposredno in zaupno. IURALL poskrbi za administracijo vezano na izdajanje računov in plačila.

6. Skrb za kvaliteto in uporabniško izkušnjo

IURALL čez celoten proces skrbi za transparentnost in pozitivno uporabniško izkušnjo za vse deležnike.

Storitve odvetnikov in pravnih strokovnjakov v IURALL mreži

Povezujemo posameznike in podjetnike z izbranimi odvetniki v mreži. Potencialne stranke so posamezniki, potrošniki, podjetniki in druge mikro, majhne in srednje velike družbe iz številnih panog.

Enkratne pravne zadeve

Ne glede na to, ali gre za pregled NDA, sodni spor ali M&A transakcijo, IURALL po načelu vse na enem mestu (one-stop shop) predstavlja alternativo velikim (mednarodnim) odvetniškim pisarnam za povezovanje v zadevah doma in/ali v tujini.

Redno zunanje pravno delo

Pomagamo podjetjem pri upravljanju projektov tako, da postavimo infrastrukturo za njihovo sodelovanje z zunanjimi odvetniki, ki lahko opravljajo reden tok dela (na primer redne preglede pogodb in pogajanj, odgovarjanje in svetovanje tako pri vprašanjih iz vsakodnevnega poslovanja kot pri zadevah specifičnih projektov).

Najem odvetnikov za delo v lastnih prostorih ali na daljavo

Pomagamo pri iskanju odvetnikov za začasne rešitve, ki lahko delajo v pisarni ali na daljavo. Pomagamo lahko pri krpanju lukenj za krajši delovni čas ali zaradi odsotnosti, kot tudi za trajne rešitve.

Druga pogosta vprašanja

Kako postati partner?

Mreža IURALL vključuje samostojne odvetnike in odvetnike, ki delajo v butičnih ali srednje velikih pisarnah.

Sodelujemo z odvetniki pri pripravi njihovih profilov in ponudb na povpraševanja strank. Svojo mrežo gradimo kot vrhunsko mednarodno odvetniško podjetje in skušamo pokriti celotno paleto osebnih in poslovnih pravnih področij.

Odvetnikom ne zaračunavamo provizije za pridružitev naši mreži ali za dajanje ponudb prek platforme, ali provizije za trženje in/ali posredovanje strank.

Zaradi storitev zaledne pisarne, ki jih IURALL opravi za odvetnike, s čimer prevzame del strokovnega in administrativnega dela od odvetnikov, IURALL odvetnikom zaračuna svoje storitve po tem, ko odvetniki prejmejo od strank plačilo za opravljene odvetniške storitve.

IURALL ne zagotavlja zavarovanja odgovornosti.

Kakšne so zahteve za pridružitev IURALL mreži?
  1. Imeti morate jasen strokovni profil.
  2. Imeti morate vsaj 4 leta delovnih izkušenj.
  3. Biti morate člani vaše nacionalne odvetniške zbornice.
  4. Sklenjeno morate imeti zavarovanje odgovornosti za najmanj 250.000 EUR.
  5. Sprejeti morate IURALL pogoje storitev za odvetnike, ki se nahajajo tukaj:
Splošni pogoji za odvetnike
Kakšen je postopek preverjanja za nove odvetnike?

IURALL je usmerjen k kreiranju mreže visoko usposobljenih, strokovnih in izkušenih odvetnikov. Vsi sodelujoči v naši mreži opravijo postopek preverjanja, preden jih vključimo na platformo.
Ta postopek vključuje:

  1. Pregled prijave
  2. Osebni ali telefonski razgovor
  3. Preverjanje referenc

Vas zanima sodelovanje?

Pišite nam za začetek postopka
Homepage Illustration Homepage Illustration

IURALL platforma deluje mednarodno. S prisotnostjo v več kot 60 državah sveta vam IURALL omogoča edinstven dostop do butičnih odvetniških pisarn okoli sveta. Naši svetovalci vam lahko pomagajo pri vstopu na tuje trge, utrditvi položaja tam ali reševanju nepredvidljivih zapletov na poti. Do danes smo posameznikom in podjetjem pomagali do pravega odvetnika v naslednjih državah:

Map

Vas zanima sodelovanje?

Postanite partner