Rešite svojo pravno težavo po v naprej določeni ceni

Namenjeno vsem tistim, ki imate dobro opredeljeno pravno težavo in natančno veste, kako jo rešiti. Z jasno ceno in ob točno določenem roku.
Izberite storitve na ključ za vas
Illustration

Pravne rešitve brez cenovne nejasnosti.

V IURALLu razumemo, kako pomembna je varnost, ki jo prinaša v naprej določena cena. Zato smo skupaj z odvetniki in drugimi pravnimi strokovnjaki oblikovali nabor storitev, ki jih lahko naročite po fiksni ceni.

Med drugim lahko naročite:

  • Ustanovitev družbe;
  • Pripravo dogovora o nerazkrivanju podatkov (NDA);
  • Pripravo izjave o okoliščinah prekrška;
  • Posvet in dopis dolžniku, da izpolne svoje obveznosti.
Želim izvedeti več

Kaj vam zagotavljamo?

Zagotavljamo vam, da bodo naročene storitve opravljene s strani izbranega strokovnjaka po v naprej znani ceni in določenem roku ter skladno z veljavnimi dobrimi praksami, ki pritičejo vašemu primeru.

Enostavno naročilo želenih storitev

Stopite v našo spletno trgovino, preglejte storitve, ki vam jih nudijo naši strokovnjaki in opravite naročilo. Izbrani strokovnjak bo nemudoma stopil v stik z vami, da se dogovorite za izvedbo.

Najboljša podpora strankam

Imate vprašanje, katere storitve so primerne za vas? Niste prepričani več v vašo izbiro? Strokovnjak se ne drži dogovorjenega? Stopite z nami v stik in IURALL specialisti za podporo strankam vam bodo stopili ob stran do uspešne rešitve vaše pravne potrebe.

Visoko-kakovostne rešitve, po fiksni ceni in v dogovorjenem roku

Vse rešitve v spletni trgovini imajo vnaprej določeno ceno, preverjene vrhunske izvajalce in bodo izvedene v roku, ki ga boste z izvajalcem dogovorili – hitro in skrbno.

Kako deluje?

Vse, kar morate narediti, je stopiti v spletno trgovino ter izbrati paket storitev na ključ za vas. Za vse ostalo pa bo poskrbel izbrani strokovnjak.

Stopite v spletno trgovino.

Vse, kar morate narediti, je stopiti v spletno trgovin ter izbrati paket storitev na ključ za vas. Za vse ostalo pa bo poskrbel izbrani strokovnjak.

Pogovorite se z izbranim strokovnjakom.

Izbrani strokovnjak vas bo kontaktiral, da mu sporočite okoliščine vaše potrebe ter posredujete potrebno dokumentacijo. Vse to si lahko pripravite v naprej in tako pospešite reševanje vašega primera.

Prepustite se vodenju strokovnjaka.

Vodili vas bo skozi celoten postopek, da se lahko vi posvetite rečem, v katerih bolj uživate.

Naroči storitev na ključ

Mancina zgodba o uspehu

“Nama je bilo res super (in predvidevam, da vsaki stranki),
da je bil odziv IURALLA hiter,
vse tri ponudbe so se mi zdele relevantne/strokovne;
in cene so bile transparentne.”

ga. Manca s partnerjem
Tri strokovne ponudbe izkušenih odvetnikov
Transparentne cene in prilagojene rešitve
Zunajsodno rešen problem

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete UL

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

Spoznajte IURALLove specialiste

Naša ekipa izkušenih svetovalcev je izurjena za to, da vam hitro, prijazno in učinkovito pomaga do boljše pravne rešitve. Njihova naloga je, da vam pomagajo najti najprimernejšega odvetnika ali pravnega strokovnjakva in da poskbijo, da se počutite mirno glede poteka vaše pravne težave.

Špela Markočič
Specialist za podporo strankam

Špela je ena izmed naših najbolj izkušenih specialistk za podporo strankam. Je diplomirana pravnica, trenutno opravlja dodatno leto magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je aktivno sodelovala v aktivnostih za promocijo pravic posameznikov, kar je bila krasno podlaga za njeno predano delo z IURALLovimi strankami.

Stopite v stik s Špelo
Kristjan Bezgovšek
Specialist za podporo strankam

Kristjan je magister prava, katerega študij je dolgoletno spremljala športna kariera. Pri IURALLu ima dve nalogi: predana podpora strankam, da za njih najde najprimernejšo rešitev, in priprava pravno-informativnih vsebin, katerih cilj je približati pravo vsakemu izmed nas in na ta način pomagati pri prepoznavanju in reševanju pravnih težav.

Stopite v stik s Kristjanomm
Maša Rošič
Specialist za podporo strankam

Maša je diplomirana slovenistka, ki je svojo strast do branja/knjig dolga leta uresničevala z delom v največji slovenski knjigarni. Želja po uspehu in pripravljenost na nove izzive sta jo gnala na mesto IURALLove vodje pisarne, kjer uživa pri organizaciji in koordinaciji dela ter pomaga strankam pri iskanju boljše pravne rešitve.

Stopite v stik z Mašo

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Komu priporočate, da se odloči za rešitev na ključ?
Rešitve na ključ priporočamo vsem tistim, ki imate jasno opredeljen pravni problem in veste, kaj je najprimernejša rešitev zanj. Med takšne primere sodijo potreba po ustanovitvi družbe, priprava dogovora o nerazkrivanju podatkov (NDA) in pozivanje dolžnika, naj izpolne svoje obveznosti.
Ali bo dostavljena rešitev tako kakovostna, kot bi bila rešitev plačana po urni postavki?
Seveda. Oblika ponujene rešitve ne vpliva na kakovost opravljenega dela, razlika je samo v tem, da vam omogoča enostavnejše in preglednejše načrtovanje vaših izdatkov.
Kaj odlikuje odvetnike in pravne strokovnjake v vaši mreži?
Odvetniki, ki sodelujejo z IURALLom, cenijo učinkovitost, prožnost in preglednost opravljene storitve. So kakovostni, izkušeni in strokovnjaki iz svojega področja. Več o naših odvetnikih si lahko preberete [tukaj].
Zakaj naj se odločim za IURALL, namesto da grem takoj k odvetniku?
Ko iščete partnerja za rešitev vaše pravne težave, je pomembno, da sodelujete z nekom, ki mu lahko zaupate in se nanj zanesete. Zato vam pri IURALLu zagotavljamo, da se na vaše pozive odzovemo v manj kot 2 urah; vas pri izbiri ne omejimo na enega strokovnjaka, temveč vam pomagamo najti nekoga, ki je najprimernejši za rešitev vaše težave, obenem pa tekom trajanja vašega primera ves čas bdimo nad vašim primerom, da ste ves čas na tekočem, kaj se dogaja.

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Najdite odvetnika zase