S hitrim posvetom do boljšega razumevanja pravne težave

Pogovorite se z odvetnikom ali drugim strokovnjakom, ki vam bo po telefonu ali v živo z nasveti pomagal razumeti in rešiti vaš pravni problem.
Rezerviraj posvet
Illustration

V eni uri do nasveta o vašem pravnem položaju in možnih rešitvah

Včasih zadošča le en sam klic z nekom, ki bo prijazno, razumevajoče in pozorno prisluhnil vaši težavi in vas s premišljenim nasvetom usmeril v pravo smer.

Zato lahko sami rezervirate posvet bodisi po telefonu bodisi v živo, z izkušenim pravnikom, katerega namen je, da vas – s pogovorom usmeri v pravo smer.

Želim rezervirati posvet

Kaj vam zagotavljamo?

Na klicu ali v živo s predanim in izkušenim pravnim strokovnjakom boste dobili vpogled v vašo pravno težavo: kakšni so možni načini reševanja, kakšne posledice lahko sledijo vašim odločitvam in katera izmed možnosti je najboljša glede na vaše osebne okoliščine.

Hitro

Rezervirajte klic ali posvet v živo v terminu, ki vam ustreza.

Časovno učinkovito

Pridobite odgovore na vsa svoja vprašanja v 30 minutah pri telefonskem klicu oziroma 60 minutah pri posvetu v živo.

Cenovno dostopno

Cena telefonskega posveta se prične pri 30 EUR za pogovor.

Kako deluje?

Vse, kar morate narediti, je rezervirati vaš posvet. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Rezervirajte posvet

Rezervacija posveta je enostavna. Kliknite na gumb in potem sledite navodilom, ki vam jih bo ponudil sistem.

Pripravite se na posvet

Pred posvetom si pripravite seznam vprašanj in predstavitev vseh okoliščin vašega primera. Če imate kakšno vprašanje, nam to le javite.

Posvetujte se s strokovnjakom

Na posvetu vam bo vaš izbrani strokovnjak pozorno prisluhnil in vam potem podrobno predstavil vse možnosti.

Rezervirajte posvet

Kako si GA+ kuhinje vsak dan pomagajo z IURALLovim pravnim paketom

“Pomirja nas, da imamo nekoga, na kogar se lahko obrnemo kadarkoli potrebujemo pravni nasvet ki je lahko še tako majhen. Naš skrbnik dodobra pozna našo situacijo in nas vedno znova usmeri v pravo smer

Naročeni na IURALLov pravni paket za podjetja
IURALL jim pomaga pri vsakodnevnih pravnih težavah
Razbremenili hišnega odvetnika, da se lahko osredotoči na visoko-intenzivne izzive

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

S kom se lahko pogovorite o vaši težavi?

Naša ekipa izkušenih specialistov je izurjena za to, da vam hitro, prijazno in učinkovito pomaga do boljše pravne rešitve. Njihova naloga je, da vam pomagajo najti najprimernejšega odvetnika ali pravnega strokovnjakva in da poskbijo, da se počutite mirno glede poteka vaše pravne težave.

Špela Markočič
Specialist za podporo strankam

Špela je ena izmed naših najbolj izkušenih specialistk za podporo strankam. Je diplomirana pravnica, trenutno opravlja dodatno leto magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je aktivno sodelovala v aktivnostih za promocijo pravic posameznikov, kar je bila krasno podlaga za njeno predano delo z IURALLovimi strankami.

Stopite v stik s Špelo
Kristjan Bezgovšek
Specialist za podporo strankam

Kristjan je magister prava, katerega študij je dolgoletno spremljala športna kariera. Pri IURALLu ima dve nalogi: predana podpora strankam, da za njih najde najprimernejšo rešitev, in priprava pravno-informativnih vsebin, katerih cilj je približati pravo vsakemu izmed nas in na ta način pomagati pri prepoznavanju in reševanju pravnih težav.

Stopite v stik s Kristjanom
Maša Rošič
Specialist za podporo strankam

Maša je diplomirana slovenistka, ki je svojo strast do branja/knjig dolga leta uresničevala z delom v največji slovenski knjigarni. Želja po uspehu in pripravljenost na nove izzive sta jo gnala na mesto IURALLove vodje pisarne, kjer uživa pri organizaciji in koordinaciji dela ter pomaga strankam pri iskanju boljše pravne rešitve.

Stopite v stik z Mašo

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Komu priporočate pravni posvet?
Pravni posvet priporočamo vsem tistim, ki bi radi bolje razumeli svoj pravni problem in se seznanili z vsemi možnimi načini reševanja svoje težave. Izbrani strokovnjak bo odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam podal najprimernejši akcijski načrt.
Kaj vse bom izvedel na posvetu?
Vse, kar vas zanima o vašem pravnem položaju in naslednjih možnih korakih. Vprašate lahko, npr.: »Kakšne zahtevke lahko vložim in proti komu? Kakšne so moje možnosti uspeha? Ali je smiselno pravno ukrepati? Kako lahko uveljavljam svoje pravice? Katere možnosti so na voljo?« In podobno.
Koliko stane posvet?
Cena posveta zavisi od odvetnika oziroma pravnega strokovnjaka, katerega s izberete za posvet in ali gre za posvet po telefonu ali v živo. Cene posveta se sicer pričnejo pri 30 EUR.
Ali je posvet časovno omejen?
Da, pravni posvet je časovno omejen: – Posvet po telefonu je omejen na 30 minut; – Posvet v živo pa na 60 minut.
Kaj odlikuje odvetnike in pravne strokovnjake v vaši mreži?
Odvetniki in pravni strokovnjaki, s katerimi sodelujemo, cenijo učinkovitost, prožnost in preglednost opravljene storitve. So kakovostni, izkušeni in strokovnjaki iz svojega področja. Več o naših odvetnikih si lahko preberete [tukaj].

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Najdite odvetnika zase