Homepage Illustration

Kdo smo

Illustration

Zgodba o nastanku

V kompleksnem svetu v katerem živimo je za reševanje pravnih izzivov potrebno upoštevati finese, specialnosti, prakse na ožjem področju.

Podobno kot v medicini, kjer splošni zdravnik razume problem in oceni ali bi bila zdravniška pomoč koristna ter po potrebi napoti naprej k najbolj primerni obliki zdravljenja, npr. zdravniku specialistu. Tako je odvetnik Primož Rojac pričel z omogočanjem storitev na pravnem področju -

- strankam je pomagal razbrati ali in kakšnega odvetnika potrebujejo, jih je povezal z njim in poskrbel za to, da ima vse informacije na voljo ter se hitro zavzame za strankine interese in rešitev pravnega problema.

Zakaj IURALL?

Vsi se pogosto soočamo s pravnimi vprašanji, v službi ali zasebno, a le redki se obrnejo na pravnika ali odvetnika. Zakaj?

Mislimo, da so to drage storitve in nismo prepričani, če jih res potrebujemo. Ne vemo točno na koga se obrniti in se bojimo, da že povpraševanje stane. Tudi nismo prepričano kaj vprašati. Posledično se naša sposobnost rešitve pravnega vprašanja niža.

Če bi lahko ob nastanku pravnega vprašanja hitro preverili pri strokovnjaku ali nas mora skrbeti in kaj lahko storimo, ter če bi to informacijo pridobili na dostopen način, bi bistveno dvignili verjetnost, da bomo problem uspešno odpravili.

Ideja platforme IURALL je ponuditi posameznikom in podjetjem ravno to, varen prostor kjer lahko hitro ugotovijo ali in kdaj bi jim lahko koristila pravna pomoč, izberejo najbolj primernega ponudnika pravnih storitev - bodisi je to zanje pravi, strokoven odvetnik bodisi druga vrsta svetovalca ali morebiti celo spletna pravna pomoč, ter podporo do uspešne rešitve njihovega pravnega problema.

Illustration

Primož Rojac

Ustanovitelj in direktor

Pred ustanovitvijo IURALL-a je Primož delal 9 let kot pravnik in odvetnik - v butični odvetniški pisarni, pri Evropski Komisiji, v mednarodni odvetniški pisarni Schoenherr in v lastni odvetniški pisarni Rojac Law. Kot pravnik je spoznal različne odvetniške prakse, nobena pa ni bila skladna z njegovo vizijo pravne pomoči. Odločil se je zamenjati pravno prakso za pravni posel in ustanovil IURALL, ki omogoča takojšen in pregleden najem odvetnika s pravim znanjem in izkušnjami, od kjerkoli in kadarkoli, ter tako dodeli pravo delo pravemu strokovnjaku. Zanimajo ga prihodnost prava, uporaba tehnologije ter dizajna za zagotavljanje ravno dovolj pravnih storitev ob pravem času in povečevanje pravne varnosti.

Ekipa

Špela Markočič
Skrbnica strank in vsebin

Kristjan Bezgovšek
Skrbnik strank in vsebin

Jernej Gorički
Vodja tehnološkega razvoja

Vid Stoschitzky
Razvijalec

Žiga Cigole
Razvijalec

Ana Janet
Vodja komunikacije in koordinatorka marketinga

Maša Rošič
Vodja pisarne

Homepage Illustration

IURALL ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov z različnih področij. Jedro sestavljajo izkušeni pravniki, ki so si znanje pridobivali kot odvetniki v mednarodnih odvetniških pisarnah in kot pravosodni svetovalci na različnih stopnjah.

Izberi odvetnika
1700+
Strank smo vodili skozi pravne izzive
Homepage Illustration

Kaj menijo naše stranke?

Sorry, no testimonials matched your criteria.

Povezujemo posameznike in podjetnike z izbranimi odvetniki

Brez stroškov pridobivanja ponudbe po transparentni ceni.

Pošlji povpraševanje