Homepage Illustration

Kdo smo

Illustration

Zgodba o nastanku

V kompleksnem svetu v katerem živimo je za reševanje pravnih izzivov potrebno upoštevati finese, specialnosti, prakse na ožjem področju.

Podobno kot v medicini, kjer splošni zdravnik razume problem in oceni ali bi bila zdravniška pomoč koristna ter po potrebi napoti naprej k najbolj primerni obliki zdravljenja, npr. zdravniku specialistu. Tako je odvetnik Primož Rojac pričel z omogočanjem storitev na pravnem področju -

- strankam je pomagal razbrati ali in kakšnega odvetnika potrebujejo, jih je povezal z njim in poskrbel za to, da ima vse informacije na voljo ter se hitro zavzame za strankine interese in rešitev pravnega problema.

Zakaj IURALL?

Vsi se pogosto soočamo s pravnimi vprašanji, v službi ali zasebno, a le redki se obrnejo na pravnika ali odvetnika. Zakaj?

Mislimo, da so to drage storitve in nismo prepričani, če jih res potrebujemo. Ne vemo točno na koga se obrniti in se bojimo, da že povpraševanje stane. Tudi nismo prepričano kaj vprašati. Posledično se naša sposobnost rešitve pravnega vprašanja niža.

Če bi lahko ob nastanku pravnega vprašanja hitro preverili pri strokovnjaku ali nas mora skrbeti in kaj lahko storimo, ter če bi to informacijo pridobili na dostopen način, bi bistveno dvignili verjetnost, da bomo problem uspešno odpravili.

Ideja platforme IURALL je ponuditi posameznikom in podjetjem ravno to, varen prostor kjer lahko hitro ugotovijo ali in kdaj bi jim lahko koristila pravna pomoč, izberejo najbolj primernega ponudnika pravnih storitev - bodisi je to zanje pravi, strokoven odvetnik bodisi druga vrsta svetovalca ali morebiti celo spletna pravna pomoč, ter podporo do uspešne rešitve njihovega pravnega problema.

Illustration
Primož Rojac IURALL fotografija

Primož Rojac

Ustanovitelj in vodja ekipe

Pred ustanovitvijo IURALL-a je Primož delal 9 let kot pravnik in odvetnik - v butični odvetniški pisarni, pri Evropski Komisiji, v mednarodni odvetniški pisarni Schoenherr in v lastni odvetniški pisarni Rojac Law. Kot pravnik je spoznal različne odvetniške prakse, nobena pa ni bila skladna z njegovo vizijo pravne pomoči. Odločil se je zamenjati pravno prakso za pravni posel in ustanovil IURALL, ki omogoča takojšen in pregleden najem odvetnika s pravim znanjem in izkušnjami, od kjerkoli in kadarkoli, ter tako dodeli pravo delo pravemu strokovnjaku. Zanimajo ga prihodnost prava, uporaba tehnologije ter dizajna za zagotavljanje ravno dovolj pravnih storitev ob pravem času in povečevanje pravne varnosti.

Ekipa

Špela Markočič Skalamera IURALL fotografija
Špela Markočič Skalamera
Skrbnica strank in specialistka za podporo strankam

Kristjan Bezgovšek IURALL fotografija
Kristjan Bezgovšek
Skrbnik vsebin in specialist za podporo strankam

Maša Rošič IURALL fotografija
Maša Rošič
Vodja pisarne in specialistka za podporo strankam

Jernej Gorički
Vodja tehnološkega razvoja

Vid Stoschitzky
Razvijalec

Žiga Cigole
Razvijalec

Homepage Illustration

IURALL ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov z različnih področij. Jedro sestavljajo izkušeni pravniki, ki so si znanje pridobivali kot odvetniki v mednarodnih odvetniških pisarnah in kot pravosodni svetovalci na različnih stopnjah.

Izberi odvetnika
2000+
Strank smo vodili skozi pravne izzive
Homepage Illustration

Kaj menijo naše stranke?

Rok S., KIBUBA
“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto pa jim zaradi tega še ne bi prepustili reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”
Valter K., K2 PAK in KMK BOX
“IURALL je dobra rešitev in alternativa velikim odvetniškim pisarnam. Nudijo namreč hiter in kakovosten servis za pošteno ceno.”
Maja R., TOBIAR
“Za podjetja je IURALL platforma odlična, ker hkrati dobimo več ponudb pravnikov, zaradi česar je večja verjetnost, da vsako podjetje najde pravnika, ki najbolj odgovarja njegovim potrebam.”
Igor D., COSYLAB
“IURALL s svojim konceptom dela omogoča večjo širino reševanja problemov preko enega stika, kot je to možno pri tipični klasični odvetniški pisarni.”
Peter G.
“Platforma IURALL mi je pomagala poiskati točno to kar sem potreboval. Bili so zelo prijazni, hitri in učinkoviti - izbral sem odlično odvetnico, ki je imala rešitev za zelo poseben primer.”
Petra Z.
“Prijazen in profesionalen odnos, spremljanje primera, nadzor in po potrebi posredovanje. To so dosedanje izkušnje, ki nedvomno vzbujajo zaupanje.”
Mart D. B.
“Pravna triaža je dobrodošla rešitev za tiste, ki ne vemo dobro, h komu točno se obrniti za rešitev pravne težave in je cenovno bolj ugoden začetek poti.”
Darja Š. T., SiViTA
“Z IURALL sem imela dobro izkušnjo. So hitri, temeljiti in cenovno konkurencni. Od takrat, sem platformo že večkrat priporocila kolegom.”
Petra P. S.
“Preko platforme sem našla odličnega odvetnika, ki je resnično poznal temo o kateri je bilo govora.”
Damjana P., SILWAY
“IURALL omogoča »umbrella« pregled nad pravnimi storitvami in pravnimi strokovnjaki – sam nimaš dovolj znanja in ne veš kdo bi bil najprimernejši (tako s strokovnega, podjetniškega kot cenovnega vidika) pravni strokovnjak za problem v specifični situaciji.”
Rajko Đ.
“Na platformo IURALL sem se obrnil ob soočenju z negotovo pravno situacijo. Zaradi njihove pomoči in hitre odzivnosti sem takoj prišel do izkušene odvetnice in v sled tega bil bolj miren in se počutil bolj, pravno, varen. Moram se iskreno zahvaliti za prijaznost vsem udeleženim.”

Povezujemo posameznike in podjetnike z izbranimi odvetniki

Brez stroškov pridobivanja ponudbe po transparentni ceni.

Pošlji povpraševanje