O naših odvetnikih

Homepage Illustration

Glavno vodilo naših odvetnikov je, da uspešno in učinkovito rešijo vaš problem, pri čemer jih usmerjajo vrednote poštenosti, odgovornosti in transparentnosti.

1200+
strank smo vodili skozi pravne izzive

Kdo so odvetniki na platformi IURALL?

So pravni strokovnjaki, za različna pravna področja, katera razvijajo v lastnih uspešnih odvetniških pisarnah ali v okviru večjih odvetniških družb. Osebno smo intervjuvali vse odvetnike ter preverili njihovo strokovno znanje in praktične izkušnje. Vsi, s katerimi sodelujemo, imajo vsaj 4 leta delovnih izkušenj, ki so jih pridobili pri priznanih odvetnikih in odvetniških družbah, na sodišču ali z delom v gospodarstvu. Vsi imajo opravljen pravniški državni izpit, poglobljeno znanje prava in etično sprejemljivost za opravljanje odvetniškega poklica. Prav tako nam je pomembno, da imajo sodelujoči odvetniki do vas prijazen in človeški odnos

Kakšna je filozofija naših odvetnikov?

IURALL-ova filozofija je namreč, da si prav vsaka stranka zasluži kvalitetno pravno storitev po predvidljivi in transparentni ceni. Odvetniki, s katerimi sodelujemo, izpolnjujejo visoke standarde, ki so:

 • Visoki etični standardi: odvetniki so pošteni in varujejo vaše interese ter pravice.
 • Profesionalnost: za odvetnike, s katerimi sodelujemo, jamčimo, da so hitri in odzivni.
 • Izrazita skrb za stranko.
 • Predanost odvetniškemu poklicu.

Kaj odlikuje odvetnike v naši mreži?

So vrhunski pravni strokovnjaki, z znanjem in izkušnjami iz svojega področja.

Cenijo učinkovitost, prožnost in preglednost opravljenih storitev.

Skrbno si prizadevajo hitro rešiti vsak pravni problem, saj razumejo, da je za vas pomemben in vas želijo razbremeniti.

Izkušnje so nabirali v uglednih odvetniških pisarnah in kljub obilici dela, sodelujejo z IURALL, da vam lahko svoje storitve ponudijo na dostopen način.

Naše vrednote

Delo v dobro strank

  Vsi odvetniki v naši mreži se prvenstveno trudijo, da za vas poiščejo boljšo rešitev, ki je primerna za vašo situacijo in zmožnosti.

Delo v dobro strank
Poštenost

  Z vami sodelujejo odkrito, jasno in pošteno, zato da lahko zaupate kakovosti njihovih rešitev.

Poštenost
Strokovnost

  Odvetniki v naši mreži se konstantno izobražujejo in spremljajo razvoj prava, saj le tako lahko najdejo učinkovite rešitve v vaše dobro.

Strokovnost
Dostopnost

  Ker se zavedajo, da je obdobje soočanja s pravno težavo naporno in stresno, predvsem pa podvrženo ogromno vprašanjem, so odvetniki na razpolago z odgovori in pojasnili, ki jih podajo s pomočjo digitalnih rešitev, ki jih omogoča IURALL.

Dostopnost
Prevzemanje odgovornosti

  Odvetniki v IURALLovi mreži so predani in izkušeni strokovnjaki, ki prevzemajo odgovornost za svoje delo. Ne le, da proaktivno poiščejo najprimernejo rešitev za posamezni primer, temveč stojijo za opravljenim delom.

Prevzemanje odgovornosti

Želite najeti odvetnika s pomočjo platforme IURALL?

Začnite z opisom vašega primera

Kako si GA+ kuhinje vsak dan pomagajo z IURALLovim pravnim paketom

“Pomirja nas, da imamo nekoga, na kogar se lahko obrnemo kadarkoli potrebujemo pravni nasvet ki je lahko še tako majhen. Naš skrbnik dodobra pozna našo situacijo in nas vedno znova usmeri v pravo smer

Naročeni na IURALLov pravni paket za podjetja
IURALL jim pomaga pri vsakodnevnih pravnih težavah
Razbremenili hišnega odvetnika, da se lahko osredotoči na visoko-intenzivne izzive

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

Kakšne so cene odvetnikov v vaši mreži?

Kakšne so cene odvetnikov v vaši mreži?
Ker se zavedamo, da se vaše finančne zmožnosti razlikujejo, smo temu ustrezno oblikovali različne pravne rešitve in z njimi povezane cenovne razrede. Cene se pričnejo pri 150 EUR za celovito obravnavo [link] in 30 EUR za pravni posvet [link].
Po katerih kriterijih filtrirate odvetnike v vaši mreži?
Sodelujemo z odvetniki, ki so kakovostni, predani, izkušeni in strokovnjaki iz svojega področja. Cenijo učinkovitost, prožnost in preglednost. Njihov cilj je, da je vaša pravna težava boljše rešena.
Ali so vaši odvetniki boljši od drugih odvetnikov?
V IURALLu verjamemo, da si večina odvetnikov prizadeva pravne težave rešiti profesionalno in v korist njihove stranke. Znajo pa biti zaradi preobilice dela preobremenjeni in na račun tega trpi kakovost njihove komunikacije in odzivnosti. Zato v IURALLu dajemo poseben poudarek sočutni komunikaciji z vami, rednemu obveščanju in ostajamo vseskozi v stiku z našimi strankami, da se počutite maksimalno pomirjeni s potekom vašega primera.

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Najdite odvetnika zase