Splošna vprašanja

IURALL

Kaj je IURALL?
IURALL je pravna platforma, ki vam na eni točki omogoča reševanje vsakršnih pravnih zadev. Izbirate lahko med različnimi pravnimi rešitvami in izkušenimi in predanimi odvetniki ter drugimi strokovnjaki, specializiranimi za različna pravna področja.

Naš cilj je: da vam pomagamo enostavneje, ceneje in hitreje priti do kvalitetne pravne pomoči, da najdemo najprimernejšo pravno pomoč glede na vaše želje in pričakovanja, da imate skozi celoten postopek omogočen vpogled v samo obravnavo, da vam omogočimo čim manj stresno reševanje vašega pravnega problema in da imate tekom postopka vselej ob sebi našega IURALL svetovalca, ki vam svetuje, pomaga in vas podpira.
Kdo sestavlja IURALL-ovo ekipo?
Pri vašem primeru vam bo pomagal nekdo izmed IURALL-ove ekipe izkušenih pravnikov, ki so svoje izkušnje pridobivali v večjih mednarodnih odvetniških pisarnah in kot pravosodni svetovalci na sodiščih različnih stopenj.

Skupaj imajo več kot 20 let delovnih izkušenj, svojo kariero pa danes posvečajo izključno temu, da soustvarjajo pametno platformo IURALL.com, na katero se lahko obrnete kadarkoli, ko potrebujete pravno pomoč ali nasvet.
Kako poteka izbor odvetnika?
Izbor odvetnika poteka v naslednjih korakih:

1. Oddaja povpraševanja. Izpolnite spletni obrazec in nam s svojimi besedami opišite vaše pravne tegobe. Imate dokumentacijo? Poslali nam jo boste lahko v naslednjih korakih ali uporabite našo aplikacijo: https://www.iurall.com/aplikacija/

2. Analiza vašega povpraševanja. Ko prejmemo vaše povpraševanje, slednjega pozorno pogledamo in se posvetujemo z vami, če potrebujemo še kakšno dodatno informacijo.

3. Pridobitev ponudb. Ko imamo odgovore na vsa vprašanja, pregledamo našo bazo več kot 120 odvetnikov in najprimernejše odvetnike za vaš primer povabimo, da oddajo ponudbo za vas.
Pri iskanju najprimernejšega odvetnika vedno upoštevamo vaše želje: lahko poiščemo odvetnika znotraj vaših cenovnih pričakovanj; strokovnjaki z zelo poglobljenim vpogledom v področje vaše težave; ali pa za odvetniki v vašem kraju.

4. Posredovanje ponudb. Ko prejmemo ponudbe najprimernejših odvetnikov, vam te posredujemo, da si lahko izberete najboljšega. Te ponudbe oblikujemo tako, da so jasne in vam podajo okvirno pričakovano ceno.
K slednjim priložimo tudi posebno kartico s profilom odvetnika, ki smo jo oblikovali na način, da vam bo karseda pomagala pri sprejetju odločitve.

5. Na razpolago za vsa vaša vprašanja. Tudi po tem, ko boste izbrali svojega odvetnika in začeli delati z njim, vam bomo stali ob strani.
Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja o postopku in, če bo potrebno, vašega strokovnjaka pocukali za rokav in prosili za dodatna pojasnila.
Kdo uporablja IURALL?
IURALL je namenjen tako posameznikom kot tudi podjetjem, ki potrebujejo odvetnike z globokim strokovnim znanjem.

Nudimo vam varen prostor, kjer lahko hitro in učinkovito ugotovite, ali potrebujete pravno pomoč, izberete najbolj primernega ponudnika svojih storitev ter dobite vso potrebno podporo do uspešne rešitve vašega problema.

Z nami je sodelovalo že več kot 4000 strank, med drugim tako posamezniki, kot tudi podjetja, od startup-ov, malih in srednje velikih podjetij do mednarodnih podjetij, ki upravljajo več milijard premoženja.

Prav tako je IURALL prisoten v več kot 60 državah sveta, zaradi česar vam lahko naši svetovalci pomagajo pri vstopu na tuje trge, utrditvi položaja na izbranem trgu ali reševanju nepredvidljivih zapletov na poti.
Zakaj naj sodelujem z IURALL-om, namesto da se obrnem kar direktno na odvetnika?
Pri IURALL-u se ukvarjamo z zbiranjem podatkov o odvetnikih in njihovi ponudbi, kar pomeni, da imamo dober pregled trga nad tem, kdo kaj počne in zna. Z našo pomočjo lahko tako najdete odvetnika s točno določenim znanjem in veščinami, kar sicer sami ne mogli najti.

Odvetnika lahko sicer sami iščete preko spleta ali s pomočjo priporočil znancev, vendar po naših izkušnjah obstaja velika verjetnost, da na ta način ne boste našli najprimernejšega odvetnika za vas.

To se zgodi, ker samo z raziskovanjem spleta in priporočil znancev ne morate imeti dovolj dobrega pregleda nad vsemi možnostmi. Ravno zato pa smo tukaj mi, da vam pri tem pomagamo in z dobrim pregledom trga najdemo pravega odvetnika točno za vas in vaš primer.

Če si želite najti najboljšega odvetnika za vaš primer in ne veste, kako se lotiti iskanja, smo za vas pripravili priročnik 5 korakov do ustreznega odvetnika in rešitve pravnega problema.

Prav tako so naše vrline:

Hitrost: Preko IURALL-a lahko zaprosite za pomoč takoj, ko jo potrebujete. Pri tem boste privarčevali čas tudi pri iskanju pravega odvetnika, saj to IURALL-ova ekipa stori namesto vas. Vaša naloga je le, da enostavno izpolnite vprašalnik za povpraševanje, potem pa boste v roku 1-2 ur dobili prvi odziv. Ko IURALL-ov skrbnik prevzame vaš primer, vas bo v roku 24 ur povezal z najprimernejšim odvetnikom.

Vaš osebni IURALL skrbnik: Ko oddate povpraševanje, bo z vami v kontakt stopil IURALL skrbnik, na katerega se lahko kadarkoli obrnete za dodatna pojasnila ali pomoč.

Odvetniki so preverjeni: IURALL vsakega odvetnika, s katerim sodeluje, preveri namesto vas. Preveri njegovo kvalifikacijo, izkušnje, znanje, odzivnost, odnos do kolegov ter strank in podobno. Za vsakega odvetnika tako pripravimo njegov opis, na katerem so ključne informacije o njem. To potem posredujemo vam, da si tudi vi lažje predstavljate, s kom sodelujete.

Dober pregled trga: IURALL se ukvarja z zbiranjem podatkov o odvetnikih in njihovih ponudbah, zaradi česar ima dober pregled trga. To vam omogoča, da preko IURALL-a najdete odvetnika s točno določenim znanjem in veščinami, kar bi sicer težje storili.

Transparentnost cen pri IURALL-u: IURALL vam nudi vse informacije glede cen odvetniških storitev. Brez IURALL-a bi tako mogli sami, vsakega odvetnika posebej, spraševati za ponudbo in vsakemu posebej opisovati svoj primer, s čimer bi zgubili veliko časa in denarja.
V čem se IURALL razlikuje od odvetnikov oziroma odvetniških pisarn?
IURALL vam omogoči karseda oprijemljivo primerjavo odvetnikov, pri čemer naredimo prvi izbor že mi namesto vas. Celoten postopek je tako poenostavljen, da lahko začnete delati z odvetnikom zgolj v roku enega dne.

V IURALL-u smo prav tako ponosni na našo profesionalnost, saj pri nas ne glede na to, kdo nas prosi za pomoč, iz kje ta oseba prihaja, ali kakšno je njeno finančno stanje, obravnavana enako kvalitetno kot vse ostale stranke. Za nas so prav vse stranke enako pomembne in med njimi ne delamo razlik.

Pogosto je tudi slišati zgodbe, kako so nekateri odvetniki neodzivni in se ne javljajo na klice. Zagotavljamo vam, da se vam to pri nas ne bo zgodilo, saj prisegamo na to, da se vam bo vsak naš svetovalec, strokovnjak ali odvetnik, s katerim sodelujemo, posvetil v največji možni meri.

Navsezadnje pa nam je najbolj pomembno, da vi kot stranka dobite občutek zaupanja in varnosti. Zaradi tega se tekom celotnega postopka trudimo, da vam sproti razložimo morebitne nejasnosti na enostaven in razumljiv način. Tako boste imeli manj skrbi in boste bolj pomirjeni.

Povpraševanje

Pri reševanju katerih pravnih težav mi IURALL lahko pomaga?
IURALL vam lahko pomaga pri prav vsaki pravni težavi, ne glede na področje dela. Na nas se lahko obrnete tudi, če niste prepričani, ali je vaše vprašanje pravno ali ne.

Nekatera področja, ki jih zastopamo, so:
delovna razmerja in zaposlovanje,
družinska razmerja in ločitve,
stratup in scaleup podjetja,
reševanje sporov,
intelektualna lastnina, znamke in patenti,
pogodbe,
davki in
dedovanje in razpolaganje za primere smrti.

Sodelujoči odvetniki vam lahko pomagajo s hitrim pravnim nasvetom, s pomočjo pri pripravi ali pregledu pogodb ali drugih pravnih dokumentov, z zastopanjem vaših interesov v različnih postopkih in še v mnogih drugih primerih.
Kdo vse bo sodeloval pri reševanju mojega problema?
Z vašim pravnim vprašanjem se bo seznanil vaš osebni IURALL-ov svetovalec, ki bo prevzel in skrbel za vaš primer.

Nujne podatke o primeru bo posredoval odvetnikom, ki bi bili primerni za vas, z namenom, da preveri njihovo pripravljenost na sodelovanje.

Vaši podatki in vse kar nam zaupate je z nami varno, saj vse varujemo kot tajnost v skladu z dolžnostjo, ki velja za odvetnike.
Koliko me bo stal postopek izbire odvetnika?
Z odvetnikom vas povežemo brezplačno. IURALL-ova ekipa bo obdelala vaše pravno vprašanje in vas po potrebi prosila za dodatne informacije, nato pa vas povezala z najprimernejšim odvetnikom s specialističnim znanjem, potrebnim za vaš primer.
Kako hitro lahko pridem do odvetnika?
Ko od vas dobimo vse potrebne informacije, vas v stik s primernim odvetnikom običajno povežemo v roku 48 ur.

Med delavniki, v času od 8.00 do 18.00, je naš povprečni odzivni čas manj kot eno uro. V primeru, da pošljete povpraševanje izven naših delovnih ur, se bomo nanj odzvali takoj, ko bo to možno.

Če je vaša zadeva nujna in je treba ukrepati takoj, prosimo, da nam to sporočite in naredili bomo vse, da vas z odvetnikom povežemo v nekaj urah.

Pravno svetovanje

Na kakšen način se izbere odvetnike, ki sodelujejo z IURALL-om?
Osebno smo intervjuvali vse odvetnike ter preverili njihovo strokovno znanje in praktične izkušnje.

Vsi, s katerimi sodelujemo imajo vsaj 4 leta delovnih izkušenj, opravljen pravniški državni izpit, poglobljeno znanje prava in etično sprejemljivost za opravljanje odvetniškega poklica.

Prav tako nam je pomembno, da imajo sodelujoči odvetniki do vas prijazen in človeški odnos. Glavno vodilo naših odvetnikov je, da uspešno in učinkovito rešijo vaš problem, pri čemer jih usmerjajo vrednote poštenosti, odgovornosti in transparentnosti. IURALL-ova filozofija je namreč, da si prav vsaka stranka zasluži kvalitetno pravno storitev po predvidljivi in transparentni ceni.

Odvetniki, s katerimi sodelujemo, izpolnjujejo naše visoke standarde, ki so: Visoki etični standardi: naši odvetniki so pošteni in varujejo vaše interese ter pravice;
Profesionalnost: za odvetnike, s katerimi sodelujemo, jamčimo, da so hitro odzivni, prevzemajo odgovornost in vam jasno predstavijo vodenje postopka ter predvidene stroške;
Izkušnje in znanje: naši odvetniki imajo strokovno znanje iz izkušnje.

IURALL-ove stranke sodelujoče odvetnike ocenite po opravljenem delu, kar omogoča stalno spremljanje kvalitete odvetniškega dela.
Pri katerih vseh pravnih področjih mi lahko sodelujoči odvetniki pomagajo?
Sodelujoči odvetniki vam lahko pomagajo prav pri vseh osebnih ali poslovnih pravnih težavah.

Nekatera področja, ki jih zastopamo, so:
delovna razmerja in zaposlovanje,
družinska razmerja in ločitve,
startup in scaleup podjetja,
reševanje sporov,
intelektualna lastnina, znamke in patenti,
pogodbe,
davki in
dedovanje in razpolaganje za primere smrti.
Kakšen je tipičen odvetnik, ki sodeluje z IURALL-om?
Tipičen odvetnik, ki sodeluje z IURALL-om, ceni učinkovitost, prožnost in preglednost opravljene storitve. Je kakovosten, izkušen in je strokovnjak iz svojega področja.

Naši odvetniki so se običajno oddaljili od velikih tradicionalnih pisarn in pravnih služb zato, da lahko strankam svoje kvalitetne storitve ponudijo po konkurenčni ceni.
Kaj pa, če gre za bolj kompleksno zadevo, ki potrebuje sodelovanje večih odvetnikov?
Sodelujemo tudi z večjimi odvetniškimi pisarnami, predvsem pri obsežnejših projektih, ki zahtevajo večjo ekipo pravnih strokovnjakov (npr. mednarodne transakcije, prestrukturiranja podjetji in projekti obnovljivih virov energije).

Še vedno ne najdete kar želite?

Pišite nam