Pravni program za podjetja

Ne veste, kje oz. kako začeti z reševanjem pravnih zadev? V minuti, s klikom lahko rezervirate klic z izkušenim pravnikom, da dobite jasnost glede perečih vprašanj.

Enostaven dostop do pravne pomoči

Hitro obvladajte pravne izzive in nadzorujte stroške

Pridobite vam prilagojeno ponudbo

IURALL pravni program za podjetja majhnim in srednje velikim podjetjem omogoča enak dostop do pravnih informacij, kot jih imajo velika podjetja že leta.

S članstvom v našem pravnem programu imate kadarkoli enostaven in ugoden dostop do prve pravne pomoči.

Na enak način, kot bi imeli v podjetju zaposlenega svojega pravnika, le za zanemarljiv strošek primerljiv tistemu, ki ga plačate vašemu mobilnemu operaterju.

Ko potrebujete drugo mnenje o pravnih in poslovnih vprašanjih, povezanih z vašim podjetjem, si rezervirajte klic v nekaj minutah.

Dober pravni svetovalec pospeši razvoj in spremeni vaše podjetje.

IURALL pravni program za podjetja lastnikom in direktorjem podjetij omogoča, da imajo v svoji ekipi pravnika.

S pomočjo te inovativne storitve pravne naročnine vam pomagamo, da pripravite načrt, ki bo ustrezal vašim pravnim potrebam, vam omogočimo enostavno posvetovanje s pravnikom ter pridobitev specialistične odvetniške pomoči, ko je ta potrebna.

Koristi

Izpolnite svoje pravne obveznosti pravilno. Prvič.

IURALL pravni program za podjetja smo zasnovali za ambiciozne lastnike ter direktorje podjetij, ki želijo proaktivno obravnavati pravne zadeve in jih že prvič urediti.

Svojim članom pomagamo oblikovati boljša poslovna partnerstva, zaščititi odnose s pogodbami, vzpostaviti z zakonom skladno poslovanje in sprejemati pravno skladne odločitve. Z individualnim sodelovanjem z IURALL lahko razvijete pravni načrt, ne da bi porabili ure za prebiranje slabih informacij na internetu.

Neomejeno število klicev

Člani pravnega programa lahko z našimi orodji zlahka načrtujejo telefonske klice s svojim pravnim skrbnikom. To je super za tiste trenutke, ko imate pravno vprašanje ali če počnete kaj novega v svojem poslu in se želite prepričati, da to počnete pravno skladno.

Fiksna mesečna naročnina

Skupaj z vami, glede na velikost vašega podjetja in pravne potrebe, določimo fiksni mesečni pavšal, ki vam omogoča neomejeno število klicev z nami. To vam omogoča predvidljive stroške, ki ne gredo v nebo ampak ostajajo na ravni stroškov mobilnega operaterja.

Takojšen dostop do odvetnikov strokovnjakov

V kolikor bi bilo potrebno dodatno posvetovanje in/ali pravno svetovanje v isti pravni zadevi, bo po predhodnem dogovoru z vami IURALL to odstopil odvetnikom, pravnikom ali drugim, ki sodelujejo z IURALL ter Imajo znanje in izkušnje za vaš izziv in to posvetovanje bo zaračunano v skladu s ponudbo, ki jo boste predhodno potrdili.

Vaš osebni vodja projektov

V primeru najema odvetnika, ostaja vaš IURALL kontakt z vami in skrbi za vaše interese ter jamči kvaliteto. V primeru nejasnosti z odvetnikom, lahko vedno vskoči in tudi zagotavlja informacijsko kontinuiteto med različnimi projekti, saj pozna vas in vaš posel.

Enostaven dostop do pravne pomoči

Predstavljajte si, da bi v svoji ekipi lahko imeli vedno pravnika – in bil bi dejansko ugoden.

IURALL pravni program za podjetja smo zasnovali prav za to.

Pridobite vam prilagojeno ponudbo

IURALL pravni program za podjetja urejajo Pogoji Storitve