Pravni program za podjetja

Pokličite svojega pravnika kadarkoli – toliko, kot ga potrebujete, za fiksno mesečno plačilo.

> Kot plačilo mobilnega operaterja.
> Rezervirate klic ko potrebujete.
> Pravni coaching izkušenega pravnika vam olajša sprejemanje odločitev.

Vodja pravne službe od 36 EUR na mesec

Pogovorimo se
  • Imate pravni izziv in ne veste kako ga rešiti?
    (Ali lahko sami odpustite sodelavca? Kako urediti najemna razmerja v času krize? Se vam splača v sodni spor ali bodo stroški odvetnika previsoki?)
  • Direktorji se morate pogosto odločati o vprašanjih na katera nimate odgovorov in pogosto tudi ne ustreznega predznanja.
  • Velika podjeta imajo pravno službo, ki poskrbi za vsa pravna vprašanja; pri majhnih in srednje velikih podjetjih pa ste direktorji pogosto tudi pravniki.

Za kaj poskrbi IURALL:

> Klic s pravnim coachem kadar koli potrebujete pogovor o tem kako se odločati glede določenega pravnega izziva.
> Pridobitev ocene stroškov odvetnika, ki vam lahko pomaga.
> Povezava z ustreznimi odvetniki, ki imajo strokovno znanje in izkušnje na področju vašega izziva (ne da bi zapravljali denar in se učili na lastnih napakah).

Ste Član Pravnega Programa za Podjetja in potrebujete drugo mnenje o pravnih in poslovnih vprašanjih, povezanih z vašim podjetjem?

Rezerviratje klic z IURALL

Pravni coach pospeši razvoj in spremeni vaše podjetje.

Izpolnite svoje pravne obveznosti pravilno. V prvo.

IURALL pravni program za podjetja smo zasnovali za ambiciozne lastnike ter direktorje podjetij, ki želijo proaktivno obravnavati pravne zadeve in jih že v prvo čim bolj popolno urediti.

Svojim članom pomagamo oblikovati boljša poslovna partnerstva, zaščititi odnose s pogodbami, vzpostaviti z zakonom skladno poslovanje in sprejemati pravno skladne odločitve. Z individualnim sodelovanjem z IURALLom lahko razvijete pravni načrt, ne da bi porabili ure za prebiranje slabih informacij na internetu.

Neomejeno število klicev.

Člani pravnega programa lahko z našimi orodji zlahka načrtujejo telefonske klice s svojim pravnim skrbnikom. To je super za tiste trenutke, ko imate pravno vprašanje, ali če počnete kaj novega v svojem poslu in se želite prepričati, da to počnete pravno skladno.

Fiksna mesečna naročnina.

Skupaj z vami, glede na velikost vašega podjetja in pravne potrebe, določimo fiksno mesečno naročnino, ki vam omogoča neomejeno število klicev z nami. To vam omogoča predvidljive stroške, ki ne gredo v nebo, ampak ostajajo na ravni stroškov mobilnega operaterja.

Takojšen dostop do odvetnikov strokovnjakov.

Če bi potrebovali dodatno posvetovanje in/ali pravno svetovanje v isti pravni zadevi, bo IURALL (po predhodnem dogovoru z vami) to odstopil odvetnikom, pravnikom ali drugim, ki sodelujejo z IURALLom ter imajo znanje in izkušnje za vaš izziv. To posvetovanje bo zaračunano v skladu s ponudbo, ki jo boste predhodno potrdili.

Vaš osebni vodja projektov.

V primeru najema odvetnika, ostaja vaš IURALL kontakt z vami in skrbi za vaše interese ter zagotavlja kvaliteto. V primeru nejasnosti z odvetnikom lahko vedno vskoči in tudi zagotavlja informacijsko kontinuiteto med različnimi projekti, saj pozna vas in vaš posel.

Dostopna pravna podpora

Predstavljajte si, da bi v svoji ekipi lahko vedno imeli pravnika – in bi bil dejansko ugoden.

IURALL pravni program za podjetja smo zasnovali prav za to.

Izvedi več

IURALL pravni program za podjetja urejajo Pogoji Storitve