IURALL zasebni pravni paket edinstven v Sloveniji

Vsi se pogosto soočamo s pravnimi vprašanji, v službi ali zasebno, a le redki se obrnejo na pravnika ali odvetnika. Zakaj? Mislimo, da so to drage storitve in nismo prepričani, če jih res potrebujemo. Kaj pa, če bi v družini vedno imeli možnost poklicati pravnika – in bi bil dejansko ugoden. IURALL zasebni pravni paket za 6 EUR/mesec je zasnovan prav za to.

Svetovna statistika kaže, da je med nami kar polovica takih, ki so se v zadnjih 2 letih soočili s pravnim problemom a manj kot tretjina teh se je obrnila na pravnega strokovnjaka. Ne vemo točno, na koga se obrniti in se bojimo, da že povpraševanje stane. Tudi nismo prepričani, kaj vprašati. Če bi lahko ob nastanku pravnega vprašanja hitro preverili pri strokovnjaku ali nas mora skrbeti in kaj lahko storimo, ter če bi to informacijo pridobili na dostopen način, bi bistveno dvignili verjetnost, da bomo problem uspešno odpravili ter na splošno povečali pravno varnost.

IURALL zasebni pravni paket omogoča točno to: da pokličete svojega pravnika kadarkoli – ko ga potrebujete, za fiksno mesečno plačilo 6 EUR.

> Enako kot tri kave na mesec.
> Enostavno rezervirate klic.
> Pogovor s pravnikom vas razbremeni skrbi.

IURALL zasebni pravni paket

Preberi več

Za kaj poskrbi IURALL?

  • Klic s pravnikom kadarkoli potrebujete pogovor o tem kako se odločati glede določenega pravnega problema.
  • Pridobitev ocene stroškov odvetnika, ki vam lahko pomaga.
  • Povezava z ustreznimi odvetniki, ki imajo strokovno znanje in izkušnje na področju vašega problema (ne da bi zapravljali denar in se učili na lastnih napakah).
  • Možnost plačila izbranega odvetnika na obroke oz. drugačen, vam prilagojen način, brez plačila obresti in drugih stroškov.

Z IURALL zasebnim pravnim paketom za 6 EUR/mesec ste lahko brezskrbni, da bo pravnik na voljo za vas, ko ga potrebujete, ne da bi porabili ure in ure za prebiranje slabih informacij na internetu.

IURALL zasebni pravni paket

Imate pravno vprašanje?

Presoja vašega pravnega položaja. Brez obveznosti.

Pošljite vprašanje