Intervju s TAX-FIN-LEX: Zakaj smo in kam gremo

Za portal Tax-Fin-Lex je v mesecu maju naš ustanovitelj in direktor Primož Rojac podal precej zanimiv intervju o odvetništvu, ki mu predstavlja izziv, a meni, da je malce zaspalo.

Portal Tax-Fin-Lex ponuja največjo ažurno bazo podatkov o veljavni zakonodaji, sodnih praksah, informacije iz finančno-računovodskega ter davčnega področja in iz gradbeno-okoljskega področja.

Fotografija: Intervju ustanovitelja in direktorja Primoža Rojaca z novinarko Zlato Tavčar
Fotografija: ustanovitelja in direktorja Primoža Rojaca

Izčrpen članek predstavlja vizijo našega podjetja IURALL, zakaj smo in kam gremo.  

Pravo je na koncu lepilo, ki drži družbo skupaj. Z našim početjem skušamo pomagati ljudem, jih ozavestiti in jih spomniti, da nas je že mama učila, da vprašati ni greh. Pravo mora biti dostopno, mora služiti ljudem. To nalogo ima tudi dejavnost vašega podjetja, ko spremljate ocean predpisov. Ta ocean je za navadnega državljana popolnoma neobvladljiv.

— Primož Rojac, ustanovitelj in direktor IURALLa

 Izjemen intervju preberite na tukaj.


© 2018 – 2021 IURALL d.o.o.To delo je (zaščiteno kot) avtorsko delo
in licencirano pod licenco CC BY-ND.

Objavljene vsebine ne predstavljajo pravnega mnenja, pravnega nasveta ali stališča avtorjev in/ali družbe IURALL d.o.o. in nimajo pravnih posledic, temveč so le usmerjevalne in informativne narave. Odgovornost za napake v podanih informacijah na tem spletnem mestu in/ali za morebitno napačno ali narobe razumljeno vsebino je izključena.

Priporočamo, da objavljene vsebine vselej dodatno preverite in se nanje ne zanašate ali ukrepate, ne da bi si pred tem zagotovili strokovno odvetniško pomoč. Vsebine namreč ne predstavljajo nadomestila za odvetniški nasvet, saj ta terja podrobno preučitev vsakega konkretnega primera – celotno dejansko stanje in razpoložljivo dokumentacijo – kar sicer vselej priporočamo.

Imate pravno vprašanje?

Presoja vašega pravnega položaja. Brez obveznosti.

Pošljite vprašanje