Intervju s Tehnološkim parkom Ljubljana: Na kaj smo najbolj ponosni in kaj je naša največja napaka

V mesecu maju je bil IURALL predstavljen v e-novičniku Tehnološkega Parka Ljubljana.

Fotografija: IURALLova ekipa

Tehnološki park Ljubljana je platforma, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. TP LJ nas je na svojem portalu predstavil kot podjetje, ki je že več kot 4000 uporabnikom pomagalo opredeliti pravni problem in svojim bralcem v kratkem intervjuju postregel z zanimivostmi o našem podjetju. Ena izmed teh je anekdota: 

Leta 2018, ko smo ustanavljali IURALL, so vsi pravili, da je to brezveze, ker za odvetnika vedno pokličeš znance. Preteklo leto nam je pokazalo, da digitalizacija trka tudi na pravna vrata.

Ko smo ostali doma in omejili stike, smo se tudi za prvo pravno pomoč in iskanje odvetnika obrnili na splet. In IURALL je bil tukaj, pripravljen. Danes rešujemo 200 novih primerov na mesec in to je le vrh ledene gore. Verjamem v vitko podjetništvo, ampak včasih je treba biti drzen in slediti svojemu občutku.

Več zanimivosti o našem podjetju si lahko preberete tukaj.


© 2018 – 2021 IURALL d.o.o.To delo je (zaščiteno kot) avtorsko delo
in licencirano pod licenco CC BY-ND.

Objavljene vsebine ne predstavljajo pravnega mnenja, pravnega nasveta ali stališča avtorjev in/ali družbe IURALL d.o.o. in nimajo pravnih posledic, temveč so le usmerjevalne in informativne narave. Odgovornost za napake v podanih informacijah na tem spletnem mestu in/ali za morebitno napačno ali narobe razumljeno vsebino je izključena.

Priporočamo, da objavljene vsebine vselej dodatno preverite in se nanje ne zanašate ali ukrepate, ne da bi si pred tem zagotovili strokovno odvetniško pomoč. Vsebine namreč ne predstavljajo nadomestila za odvetniški nasvet, saj ta terja podrobno preučitev vsakega konkretnega primera – celotno dejansko stanje in razpoložljivo dokumentacijo – kar sicer vselej priporočamo.

Imate pravno vprašanje?

Presoja vašega pravnega položaja. Brez obveznosti.

Pošljite vprašanje