V medijih: IURALL-ov priročnik o pravni pomoči vam bo »poenostavil življenje«

Pred kratkim smo v IURALL-u pripravili brezplačni priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči »5 KORAKOV DO REŠITVE PRAVNE TEŽAVE«, ki vsebuje nasvete, kaj storiti, ko naletimo na pravni problem, kako poiskati ustrezno pravno pomoč, kako izbrati najprimernejšega odvetnika za svoj problem, v katerih primerih odvetnika sploh potrebujemo ter na kaj moramo biti pozorni pri takšnem sodelovanju.

V kratkem času so o našem priročniku pisali že na številnih platformah: Spirit podjetniški portal, Si21, Nadlani.si, Vibe24/7, dnevnenovice.com in domzalec.si.

Prenesite svoj brezplačni Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči s klikom na spodnji gumb.

Želim brezplačni priročnik

Ob tej priložnosti je naš ustanovitelj in direktor povedal: »Marsikdo med nami je že kdaj prijatelju posodil denar. In verjamem, da se je komu tudi že zgodilo, da posojila ni prejel nazaj. V takšnih primerih si vsak želi vedeti, kako naj postopa, da ne ostane brez svojega denarja. To je le eden od pravnih primerov, s katerimi se pogosto soočamo. Ker je običajno zelo pomembno, da z reševanjem problema začnemo hitro, predvsem pa pravilno, smo pripravili priročnik, s katerim želimo posameznikom olajšati stresne situacije.«

Naslednje pa so o naši platformi zapisali na portalu dnevnenovice.com: »Dedovanje, tožbe, prometni prekrški – prej ali slej se vsak posameznik znajde sredi pravnih postopkov. Enako velja za podjetja, društva, ustanove … Zato so se v podjetju IURALL odločili, da izdajo brezplačni Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči in vsem skupaj poenostavijo življenje.«

Statistični podatki namreč kažejo, da ima v Sloveniji posameznik v povprečju pravno težavo na vsaki dve leti, a je manj kot tretjina takšnih zapletov deležna ustrezne pravne pomoči. Da bi se takšnim zapletom povsem izognili oziroma da bi jih rešili uspešno, hitro in s čim nižjimi stroški, si lahko tudi vi prenesete in preberete brezplačni Priročnik za izbiro ustrezne pravne pomoči »5 KORAKOV DO REŠITVE PRAVNE TEŽAVE«.

Prenesi priročnik

Imate pravno vprašanje?

Presoja vašega pravnega položaja. Brez obveznosti.

Pošljite vprašanje