e-Informacije,
e-Pogajanja,
e-Mediacija

Celovita podpora reševanja vašega pravnega spora
Že za 49 EUR
Illustration

Poskrbimo za celotno rešitev vaše težave, od pridobivanja informacij do sklenitve poravnave

Reševanje pravne težave ni lahko: pogosto ne vemo niti pravno klasificirati težave, ne vemo katero pravo se uporablja ali kakšne pravne možnosti so na voljo.

IURALL in naša ekipa izkušenih specialistov je zato tu, da vam pomaga na vsaki točki reševanja vaše pravne težave. Ne le, da lahko z nami pridobite začetne informacije o vašem pravnem položaju; preko naše platforme lahko izvedete e-Pogajanja in e-Mediacijo. To pomeni, da vam bo dodeljen izkušen strokovnjak, ki bo nevtralen in bo vam in nasprotni strani pomagal poiskati skupno rešitev za vaš spor. Podobno kot mediacija, vendar bolj proaktivno oz. informativno.

Začnite postopek že za 49 EUR

Kaj vam omogočamo?

Iz ene točke, vašega računalnika ali telefona, nas lahko 24/7 kontaktirate. Vodili vas bomo po vseh korakih na poti do boljše pravne rešitve. Za vas bomo razmislili, katera možnost reševanja vaše težave je najprimernejša, v vašem imenu kontaktirali najustreznejše mediatorje in potem ves čas spremljali, kako reševanje poteka. Tukaj smo namreč zato, da vam prihranimo čas, denar in skrbi.

e-Informacije

Pogovorite se z našimi pravnimi svetovalci v postopku triaže. Dobili boste informacije o vašem pravnem položaju ter pravicah in dolžnostih. Razumeli boste verjetne pravne posledice vaše situacije ter ali je smiselno nadaljevati s sporom ali ne. Dobili boste uvid v pravo, ki velja za vas in katere pravne možnosti imate na voljo. Vse to v telefonskem pogovoru za 49 EUR.

e-Pogajanja

Če se na podlagi e-Informacij odločite in se nasprotna stran strinja, lahko s pomočjo naše platforme stopite v e-Pogajanja. Vaši zadevi bo dodeljen skrbnik, ki bo vam in nasprotni strani, na daljavo oz. s pomočjo telefona in računalnika, pomagal dogovoriti rešitev spora. Obe strani mu lahko date vaše najboljšo in najslabšo ponudbo, brez obveznosti, in v kolikor ste dovolj blizu, vas bo povezal za sklenitev dogovora.

e-Mediacija

Mediacija je postopek reševanja sporov med dvemi (ali več) strankami, ki ga vodi mediator. Mediator je nevtralna oseba, ki skrbi za to, da proces poteka konstruktivno in vodi k skupnemu iskanju rešitve. Mediacija se uporablja kot alternativa sodnim postopkom in je pogosto hitrejša in učinkovitejša, udeleženci pa so z izidom bolj zadovoljni. Poleg alternative sodnim postopkom, je mediacija zelo uporabna tudi za spore, ki sploh ne bi prišli na sodišče, bi pa ostali slabo ali ne rešeni.

Kako deluje?

Vse, kar morate narediti, je rezervirati vaš posvet. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Izberite in plačajte termin za e-Informacije

Pogovorite se s pravnim svetovalcem

Odločite se ali želite nadaljevati z e-Pogajanji ali e-Mediacijo

Začnite že za 49 EUR

Mancina zgodba o uspehu

“Nama je bilo res super (in predvidevam, da vsaki stranki),
da je bil odziv IURALLA hiter,
vse tri ponudbe so se mi zdele relevantne/strokovne;
in cene so bile transparentne.”

ga. Manca s partnerjem
Tri strokovne ponudbe izkušenih odvetnikov
Transparentne cene in prilagojene rešitve
Zunajsodno rešen problem

Kibubina zgodba o uspehu

“Odvetniki so kot zdravniki. Vsi so končali medicinsko fakulteto, pa jim zaradi tega še ne bi prepustil reševanja, ki zahtevajo specialistično znanje in izkušnje. Pri IURALL vam pomagajo najti pravega specialista za vaš primer, kar je na koncu hkrati bolj kvalitetno in ceneje.”

Rok Stritar, Kibuba
V enem dnevu od problema do rešitve.
Našli odvetnika z znanjem in izkušnjami za specifičen izziv.
Občuten prihranek pri poslovnih stroških.

Zgodba o uspehu Filozofske fakultete UL

“Navdušeni smo nad visoko stopnjo kakovosti IURALLovih storitev. Svoje stranke obravnavajo predano in skrbno ter se ves čas trudijo, da nimamo nepotrebnih dodatnih skrbi. Na vseh stopnjah procesa podajo vse potrebne informacije, da lahko lažje in boljše sprejmemo odločitve.”

Matija Vedenik, vodja službe za pravne zadeve Filozofske fakultete Univerze v Ljubljan
Pridobili celovito analizo svoje težave in pomoč pri sestavi
Odziv odvetnikov v IURALLovi mreži v manj kot 24 urah
Navdušeni nad IURALLovo hitro odzivnostjo in natančnostjo informacij

Milkina zgodba o uspehu

“Milka se je znašla v postopku predčasne upokojitve, kjer so bili upokojitveni pogoji neustrezno začrtani. Ker se ji pred tem še nikoli ni bilo potrebno soočiti z reševanjem pravnega problema, sta jo pri tej situaciji spremljala strah in zaskrbljenost.”

- Milka N.
V roku 1 ure dobila vpogled v vse možne rešitve njene težave
Z odvetnikom povezana v 1 dnevu
Pravna težava rešena v 14 dneh

Spoznajte IURALLove specialiste

Imate vprašanje, katere rešitve so primerne za vas? Niste prepričani več v vašo izbiro? Strokovnjak se ne drži dogovorjenega? Stopite z nami v stik in IURALL specialisti za podporo strankam vam bodo stopili ob stran do uspešne rešitve vaše pravne potrebe.. Naša ekipa izkušenih specialistov za podporo strankam je izurjena za to, da vam hitro, prijazno in učinkovito pomaga do boljše pravne rešitve. Z njimi se lahko počutite mirno glede poteka vaše pravne težave.

Špela Markočič
Pravnica

Špela je ena izmed naših najbolj izkušenih specialistk za podporo strankam. Je diplomirana pravnica, trenutno opravlja dodatno leto magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je aktivno sodelovala v aktivnostih za promocijo pravic posameznikov, kar je bila krasno podlaga za njeno predano delo z IURALLovimi strankami.

Stopite v stik s Špelo
Kristjan Bezgovšek
Pravnik

Kristjan je magister prava, katerega študij je dolgoletno spremljala športna kariera. Pri IURALLu ima dve nalogi: predana podpora strankam, da za njih najde najprimernejšo rešitev, in priprava pravno-informativnih vsebin, katerih cilj je približati pravo vsakemu izmed nas in na ta način pomagati pri prepoznavanju in reševanju pravnih težav.

Stopite v stik s Kristjanom
Primož Rojac
Pravnik

Primož Rojac je nekdanji odvetnik, ima več kot 15 let izkušenj v pravu, pri čemer je v odvetništvu deloval več kot 10 let. V svoji karieri je spoznal tako delo v butični slovenski pisarni kot tudi v eni izmed vodilnih mednarodnih odvetniških pisaren. Preden je opravil magisterij iz prava na eni izmed najpomembnejših univerz v Londonu, je delal tudi na sodišču.

Stopite v stik s Primožem

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Kaj so e-Informacije oz. kaj dobim za 49 EUR?
Pogovorite se z našimi pravnimi svetovalci v postopku triaže. Dobili boste informacije o vašem pravnem položaju ter pravicah in dolžnostih. Razumeli boste verjetne pravne posledice vaše situacije ter ali je smiselno nadaljevati s sporom ali ne. Dobili boste uvid v pravo, ki velja za vas in katere pravne možnosti imate na voljo. Vse to v telefonskem pogovoru za 49 EUR.
Kaj so e-Pogajanja?
Če se na podlagi e-Informacij odločite in se nasprotna stran strinja, lahko s pomočjo naše platforme stopite v e-Pogajanja. Vaši zadevi bo dodeljen skrbnik, ki bo vam in nasprotni strani, na daljavo oz. s pomočjo telefona in računalnika, pomagal dogovoriti rešitev spora. Obe strani mu lahko date vaše najboljšo in najslabšo ponudbo, brez obveznosti, in v kolikor ste dovolj blizu, vas bo povezal za sklenitev dogovora.
Kaj je e-Mediacija?
Mediacija je postopek reševanja sporov med dvemi (ali več) strankami, ki ga vodi mediator. Mediator je nevtralna oseba, ki skrbi za to, da proces poteka konstruktivno in vodi k skupnemu iskanju rešitve. Mediacija se uporablja kot alternativa sodnim postopkom in je pogosto hitrejša in učinkovitejša, udeleženci pa so z izidom bolj zadovoljni. Poleg alternative sodnim postopkom, je mediacija zelo uporabna tudi za spore, ki sploh ne bi prišli na sodišče, bi pa ostali slabo ali ne rešeni. e-Mediacija je vse to, le ne izvaja se simultano, s prisotnostjo vseh v enem prostoru ampak s pomočjo telekomunikacijskih sredstev, na daljavo in po možnosti tudi ne vse na enkrat oz. postopoma, razen v primeru skupnih e-srečanj.
Ali me e-Informacije k čemu zavezujejo?
Ne. Po zaključku posvewta s pravnimi svetovalci se lahko odločite, da s postopkom ne boste nadaljevali in niste k ničemur zavezani. To je tudi namen pridobivanja e-Informacij, da pridobite potrebno znanje, da se lahko odločite ali nadaljevati s sporom ali ne.
Ali je dogovor, sklenjen v okviru e-Pogajanj ali e-Mediacije zavezujoč?
Tak dogovor ima naravo pogodbe, ki je sodno iztožljiva. Zato se vedno priporoča zapis dogovora, pri čemur vam pomaga naša platforma oz. vaš skrbnik. Obstoji tudi možnost sklenitve dogovora v obliki neposredno izvršljivega notarskega zapisa, ki pa ima naravo in enako moč kot pravnomočna sodna odločitev.
Koliko stanejo e-Pogajanja in e-Mediacija?
Ker sta e-Pogajanja in e-Mediacija “živa” procesa, je težko v naprej določiti koliko bo znašal celoten strošek. V vsakem primeru vam bo, pred začetkom postopka, natančno ponudbo za postopek pridobil vaš skrbnik. Lahko pa računate, da se storitvi obračunavata po porabljenem času, torej glede na to, koliko ur dela bo z e-Pogajanji in e-Mediacijo imel skrbnik. Lahko računate, da stane ena ura administrativnih storitev 60 EUR + DDV, ena ura strokovnik / svetovalnih / mediatorskih storitev pa 150 EUR + DDV.
Kdo so skrbniki v procesu e-Pogajanj in e-Mediacije?
Skrbniki so strokovnjaki, ki so opravili strokovni izpit za mediatorja in njihovo strokovnost dodatno preverja naša platforma.

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Stopite z nami v stik