e-Informacije

Pridobite začetne pravne informacije

Preberite spodaj, kaj so e-Informacije in kaj boste prejeli za plačilo 49 EUR

Plačajte 49 EUR

Prvi korak, za rešitev vašega spora, je pridobitev ustreznih informacij

Rezervirajte telefonski pogovor s pravnikom

Kaj so e-Informacije in kaj boste prejeli za vaše plačilo?

Pogovorite se z našimi pravnimi svetovalci v postopku triaže. Dobili boste informacije o vašem pravnem položaju ter pravicah in dolžnostih. Razumeli boste verjetne pravne posledice vaše situacije ter ali je smiselno nadaljevati s sporom ali ne. Dobili boste uvid v pravo, ki velja za vas in katere pravne možnosti imate na voljo. Vse to v telefonskem pogovoru za 49 EUR.

Telefonski pogovor s pravnim svetovalcem

Informacije o vašem pravnem položaju ter pravicah in dolžnostih

Uvid v pravo, ki velja za vas in pravne posledice vaše situacije

Ali je smiselno nadaljevati s sporom ali ne

Katere pravne možnosti imate na voljo

Začnite tukaj

Kako deluje?

Takoj po vašem plačilu, si boste lahko izbrali termin, kdaj želite, da vas pravnik pokliče. Poklical vas bo na izbrani termin in se pogovoril z vami.

Plačajte 49 EUR

Izberite termin, kdaj želite svetovanje

Pogovorite se s pravnim svetovalcem

Plačajte 49 EUR

S kom se boste pogovarjali?

Imate vprašanje, katere rešitve so primerne za vas? Niste prepričani več v vašo izbiro? Strokovnjak se ne drži dogovorjenega? Stopite z nami v stik in IURALL specialisti za podporo strankam vam bodo stopili ob stran do uspešne rešitve vaše pravne potrebe.. Naša ekipa izkušenih specialistov za podporo strankam je izurjena za to, da vam hitro, prijazno in učinkovito pomaga do boljše pravne rešitve. Z njimi se lahko počutite mirno glede poteka vaše pravne težave.

Špela Markočič
Pravnica

Špela je ena izmed naših najbolj izkušenih specialistk za podporo strankam. Je diplomirana pravnica, trenutno opravlja dodatno leto magistrskega študija na Pravni fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je aktivno sodelovala v aktivnostih za promocijo pravic posameznikov, kar je bila krasno podlaga za njeno predano delo z IURALLovimi strankami.

Stopite v stik s Špelo
Kristjan Bezgovšek
Pravnik

Kristjan je magister prava, katerega študij je dolgoletno spremljala športna kariera. Pri IURALLu ima dve nalogi: predana podpora strankam, da za njih najde najprimernejšo rešitev, in priprava pravno-informativnih vsebin, katerih cilj je približati pravo vsakemu izmed nas in na ta način pomagati pri prepoznavanju in reševanju pravnih težav.

Stopite v stik s Kristjanom
Primož Rojac
Pravnik

Primož Rojac je nekdanji odvetnik, ima več kot 15 let izkušenj v pravu, pri čemer je v odvetništvu deloval več kot 10 let. V svoji karieri je spoznal tako delo v butični slovenski pisarni kot tudi v eni izmed vodilnih mednarodnih odvetniških pisaren. Preden je opravil magisterij iz prava na eni izmed najpomembnejših univerz v Londonu, je delal tudi na sodišču.

Stopite v stik s Primožem

Vaša najpogostejša vprašanja in odgovori

Kaj so e-Informacije oz. kaj dobim za 49 EUR?
Pogovorite se z našimi pravnimi svetovalci v postopku triaže. Dobili boste informacije o vašem pravnem položaju ter pravicah in dolžnostih. Razumeli boste verjetne pravne posledice vaše situacije ter ali je smiselno nadaljevati s sporom ali ne. Dobili boste uvid v pravo, ki velja za vas in katere pravne možnosti imate na voljo. Vse to v telefonskem pogovoru za 49 EUR.
Kaj so e-Pogajanja?
Če se na podlagi e-Informacij odločite in se nasprotna stran strinja, lahko s pomočjo naše platforme stopite v e-Pogajanja. Vaši zadevi bo dodeljen skrbnik, ki bo vam in nasprotni strani, na daljavo oz. s pomočjo telefona in računalnika, pomagal dogovoriti rešitev spora. Obe strani mu lahko date vaše najboljšo in najslabšo ponudbo, brez obveznosti, in v kolikor ste dovolj blizu, vas bo povezal za sklenitev dogovora.
Kaj je e-Mediacija?
Mediacija je postopek reševanja sporov med dvemi (ali več) strankami, ki ga vodi mediator. Mediator je nevtralna oseba, ki skrbi za to, da proces poteka konstruktivno in vodi k skupnemu iskanju rešitve. Mediacija se uporablja kot alternativa sodnim postopkom in je pogosto hitrejša in učinkovitejša, udeleženci pa so z izidom bolj zadovoljni. Poleg alternative sodnim postopkom, je mediacija zelo uporabna tudi za spore, ki sploh ne bi prišli na sodišče, bi pa ostali slabo ali ne rešeni. e-Mediacija je vse to, le ne izvaja se simultano, s prisotnostjo vseh v enem prostoru ampak s pomočjo telekomunikacijskih sredstev, na daljavo in po možnosti tudi ne vse na enkrat oz. postopoma, razen v primeru skupnih e-srečanj.
Ali me e-Informacije k čemu zavezujejo?
Ne. Po zaključku posvewta s pravnimi svetovalci se lahko odločite, da s postopkom ne boste nadaljevali in niste k ničemur zavezani. To je tudi namen pridobivanja e-Informacij, da pridobite potrebno znanje, da se lahko odločite ali nadaljevati s sporom ali ne.
Ali je dogovor, sklenjen v okviru e-Pogajanj ali e-Mediacije zavezujoč?
Tak dogovor ima naravo pogodbe, ki je sodno iztožljiva. Zato se vedno priporoča zapis dogovora, pri čemur vam pomaga naša platforma oz. vaš skrbnik. Obstoji tudi možnost sklenitve dogovora v obliki neposredno izvršljivega notarskega zapisa, ki pa ima naravo in enako moč kot pravnomočna sodna odločitev.
Koliko stanejo e-Pogajanja in e-Mediacija?
Ker sta e-Pogajanja in e-Mediacija “živa” procesa, je težko v naprej določiti koliko bo znašal celoten strošek. V vsakem primeru vam bo, pred začetkom postopka, natančno ponudbo za postopek pridobil vaš skrbnik. Lahko pa računate, da se storitvi obračunavata po porabljenem času, torej glede na to, koliko ur dela bo z e-Pogajanji in e-Mediacijo imel skrbnik. Lahko računate, da stane ena ura administrativnih storitev 60 EUR + DDV, ena ura strokovnik / svetovalnih / mediatorskih storitev pa 150 EUR + DDV.
Kdo so skrbniki v procesu e-Pogajanj in e-Mediacije?
Skrbniki so strokovnjaki, ki so opravili strokovni izpit za mediatorja in njihovo strokovnost dodatno preverja naša platforma.

Stopite na pot uspešne pravne rešitve

Rezervirajte pravni pogovor